Clio 4 media navigasyon güncellemesi nasıl yapılır ?

Ben Teşekkürederim Abi Ne demek :)

Haklısın önemli konular bunlar.. 90 gün dolmadan bol bol sorgulamak gerekiyor malum 90 gün sonra ücret isteyecek :(

Umarım video oynatma güncellemeside çıkarılır sanmıyorum ama olursa Mükemmel olur Mükemmeell
:D
Tamamdır dostum teşekkür ederim 2.0.9 dan 2.1.0'a (nng_content) yükseldi. Bu tip paylaşımları paslasmamız çok faydalı belki artık video oynatır :)

Arkadaşlar farkındaysanız güncelleme menüsü sadece navigasyon kısmında var. Beklemeyin multimedya kısmında herhangi bir güncelleme :) Birde ben aracı alalı 90 günü baya geçti güncellemeyi ücretsiz flaşa atıp yükledim :eyv

Arkadaşlar farkındaysanız güncelleme menüsü sadece navigasyon kısmında var. Beklemeyin multimedya kısmında herhangi bir güncelleme :) Birde ben aracı alalı 90 günü baya geçti güncellemeyi ücretsiz flaşa atıp yükledim :eyv
abi bende niye çıkmadı acaba güncelleme ya :soruekstra bi yere mi girmek lazım. 90 günü geçeli baya oldu benim ondan mı acaba

Ben Ocak 7 de teslim aldım çok geçmeden güncellemiştim.

benim 19 kasım 2012 o zaman normal diyorum 6 ay olmus çünkü tmm :)

Yazılım güncelleme ücretsiz harita güncelleme 90 gün sonunda ücretli arkadaşlar karıştırmayın ikisini

Arkadaşlar Ben bu kadar kötü bir harita görmedim,

Aracımın ne haritasını ne sistemini güncelledim çünkü 2.09 şu an daki versiyon.

Ama gelin görünki İzmir içinde hiçbir yeri bulamıyor bu haritalar.. Bence İzmir için harita derinliği çok kötü.

Geçen gün Bayraklı Kavuklara gidecektim evden , kavukların sokak numarasına falan baktım haritada bulmayı denedim yok.

Bence navigasyon çok iyi değil. Tabi bu benim görüşüm belki ileride geliştirirler.

Ben bilmediğim Ankara'da sokak adını ve kapı numarasını girdim şıp diye buldum. Aksine ben de çok memnunum.

Üzerindeki yazılım tomtom ilk zamanlar kötüydü ancak bende kullanırken son zamanlarda gayet memnundum.

yeni konu açmak istemedim de 2013 model clio 1.5 icon aldım navigasyon yada haritaya tıkladıgımda kabul ediyorum butonu pasif. aracı servise getirdim cihaza felan bagladılar sorunu bulamadılar. cuma gunu aracı bırakmanız gerekiyor dediler bu sorunla karşılaşan varmıdır acaba?

Geri