Clio 4 media navigasyon güncellemesi nasıl yapılır ?

Yaklaşık 10 dk önce Aracımın navigasyonunu güncelledim herhangi bir aksilik yaşamadan bitti şükür

Eski sürüm 1.1.3 yeni sürüm 2.0.9 olarak güncellendi..

Güle güle kullan, bu navigasyon konusunda bende hiç sıkıntı çekmedim, arabayı aldığım bayideki satış elemanı güncelledi.. Turkey 2012 Q2 şu anda arabadaki güncel sürüm...

Yaklaşık 10 dk önce Aracımın navigasyonunu güncelledim herhangi bir aksilik yaşamadan bitti şükür

Eski sürüm 1.1.3 yeni sürüm 2.0.9 olarak güncellendi..

Bi Aksilik Yaşamamana Sevindim KuBiiLaY :) Güle Güle Kullan

kubilay abi bu flash belleğe atıyorum 300 küsür müzik araba görüyor 100 küsür tane sende de oluyor mu bi çözüm bulabildin mi eğer varsa böyle bi durum

kubilay abi bu flash belleğe atıyorum 300 küsür müzik araba görüyor 100 küsür tane sende de oluyor mu bi çözüm bulabildin mi eğer varsa böyle bi durum

Bi Yanlışın Var Gökhan Hepsini Gösteriyodur İyi Bak Sayfa Halindedir Yada Klasör Olaraktır Listeye Basınca En Üst Solda Yukarı Doğru Ok İşareti Var Ona Basınca Her Türlü Klasörü Gösterir Yada Klasör Yoksa 300 tane Müzik olduğunu Diyorsan Liste Olarak Her Sayfada 3 Tane Gösteriyor 3x100 =300 müzik eder sana :)

Bi Yanlışın Var Gökhan Hepsini Gösteriyodur İyi Bak Sayfa Halindedir Yada Klasör Olaraktır Listeye Basınca En Üst Solda Yukarı Doğru Ok İşareti Var Ona Basınca Her Türlü Klasörü Gösterir Yada Klasör Yoksa 300 tane Müzik olduğunu Diyorsan Liste Olarak Her Sayfada 3 Tane Gösteriyor 3x100 =300 müzik eder sana :)
çıkmıyor murat abi bi sıkıntı var bu konuda [MENTION=826]PULAT[/MENTION] abide aynı şeyi söylüyordu tamamını göstermiyor. acaba ne tarz dosyaları destekliyor orda mı bi problem var acaba.

çıkmıyor murat abi bi sıkıntı var bu konuda @PULAT abide aynı şeyi söylüyordu tamamını göstermiyor. acaba ne tarz dosyaları destekliyor orda mı bi problem var acaba.
Ben belleği formatlayıp tekrar yükledim şimdi sorunsuz.

Kardeşim benim 16 gb flash var içerisine yaklaşık 600 civarı müzik koydum hepsini görüyor ve okuyor ben müzikleri ttnet müzikten indiriyorum sana bir program tavsiyesi yapacağım onu dene format factory adlı programı bul ve yükle daha sonra araçta dinliyeceğin mp3 seç ve programa at programdan kalite olarak 192 seç ve oluştur mp3 lerin kalitesini değiştirerek dene ttnetmüzik haricnde indirdiğin mp3 ler için geçerli unutma kardeşim..

tebrikler

İlk 150 mb lık güncelleme yaparken sorun yok ama 9.5 mb lık güncelleme yaparken sanırsam herkezde sorun çıkıyor. Bu 9.5 mb lık güncellemeyi yapan arkadaşlar var mı? Yapan varsa flash bellekdeki sonra güncelleme dosyasını paylaşabilir mi?

Geri