Güncelleme Olayında Son Durum:
Renault Mais'den gelen bilgi şöyleydi: Başka bir araçtan parmak izi alarak deneyiniz!
Geçen hafta Cumartesi günü bunu yaptım. İşe Yaradı. Şu anda 149 MB lık sistem güncellemesini yaptım.
Ancak şöyle bir sorun söz konusu: Güncelleme yaptıktan sonra tekrar parmak izi almak istediğimde teyp kitlendi. Servis tekrar akü başını söküp resetledi. Renault'a tekrar sordu. ne yapacağız diye cavp bekliyorum. Arkadaşlar bu işi çözeceğim merak etmeyin. Ve en sonunda Güncelleme nasıl yapılır bir katalok, kullanma kılavuzu hazırlayarak herkez ile paylaşacağım!
Bir başka aracın parmak izini verdiğim link buradadır:
Clio IV Başka Teyp Parmakizi.7z
İndirme Adresi: FileSwap.com : Clio IV Başka Teyp Parmakizi.7z download free
Forum Linki: File "Clio IV Başka Teyp Parmakizi.7z"
HTML Linki: <a href="http://www.fileswap.com/dl/dxAWi20Q9k/Clio_IV_Başka_Teyp_Parmakizi.7z.html">File "Clio IV Başka Teyp Parmakizi.7z"</a>
Sistem Güncellemesi Nasıl Yapılır:
1.Bu sıkıştırılmış dosyayı bilgisayarda çıkartın
2.FAT 32 (Quick format yada hızlı biçimlendirilmemiş olacak) en az 4 GB flaşınıza atın!
3. Arabanızı çalıştırın (raba çalışır durumda olmadan güncellemeyin teyp kapanabilir)
4. R-Nav'ı açın.
5. Flaşı takın ve güncelle yazısını görün.
6. Güncelleme tuşuna basın, güncellesin.
NOT: Şimdilik sakın tekrar parmakizi almaya kalkmayın. Teybiniz tekrar kilitlenir!
Buradan sonra devamını Renault'dan bilgi gelince sizle paylaşacağım!
Arkadaşlar, dün arayarak Teybimin değişeceğini belirttiler. Size kesin ve net söylüyorum. Parmak izi almaya çalıştığınızda teyp kitleniyor, ses açılıp kapoanmıyor ve Aracı kapatıp çıksanızda teyp kapanmıyor ise; R-Media Nav değişecek. Sorun çıkartan servise beni örnek verebilirsiniz... (özelden ulaşın tel bilgilerimi veriyim)