Clio 4 iç mekan kalitesi oldukça kötü değil mi ?

tasarım olarak dış ve ön yolcu bölümündeki tasarımı ben de çok beğeniyorum, zaten Clio yu merakım da bundandı. Ancak malzeme kalitesi çok çok kötü. Ve iç mekanda boyutlar (dış mekan büyümesine rağmen daha da küçülmüş. Clio 3 ten bile kücük olmuş aracın içi. B sınıfındaki en küçük iç hacme sahip araba oldu. Hele arka koltuktakiler... Yazık onlara. Polo'nun iç boyutları bile yanında geniş kalıyor. :/

tasarım olarak dış ve ön yolcu bölümündeki tasarımı ben de çok beğeniyorum, zaten Clio yu merakım da bundandı. Ancak malzeme kalitesi çok çok kötü. Ve iç mekanda boyutlar (dış mekan büyümesine rağmen daha da küçülmüş. Clio 3 ten bile kücük olmuş aracın içi. B sınıfındaki en küçük iç hacme sahip araba oldu. Hele arka koltuktakiler... Yazık onlara. Polo'nun iç boyutları bile yanında geniş kalıyor. :/
bu küçülme aracın şasi boyundan kaynaklı değildedış hatların arkaya doğru daralmasından kaynaklı, su damlası misali, ama ben 1.78 boyunda 100 kg olmama rağmen ön taraftaki koltuğu kendime göre ayarlayıp arka trafa geçtiğimde rahatça sığdım fakat kafada hafif bi sürtme vardı, dik oturuş pozisyonu sağ ve sol taraf için konuşuyorum, malzeme kalitesine gelince onu tam bilmiyorum fakat testlerini yaptık biz ve gayet olumlu ve güzel sonuçlar çıktı, o kalite zaten renault ile ilgili değil, o üretimi yapan anlaşmalı kuruluşla ilgilidir

o değilde Ford Fiesta biraz önce yenilendi. Fiesta 2014 çok agresif olmuş. Ford Malzeme kalitesi olarak da Renault'un yanında Volvo gibi... İçine de kocaman bi ekran yerleştirilmiş. Malzemelerdeki kalite dokunmadan bile kendini hissettiriyor. Güzel bir alternatif çıktı. Yaşasın rekabet !

Ford Fiesta (2014)

Son düzenleme:
Clio 4 kesinlikle daha şık duruyor,birde bütün B sınıfı araçlar aynı ayna tasarımını kullanmaya başladı ve çok gıcık duruyor...

Ford-Fiesta_2014_800x600_wallpaper_03.webp

bence tamamen gözümüz fiestaya alistigi icin boyle oluyor iki gun sonra clioya da gözümüz alışacaktır mesela gecen gün kia rio yu gordum ilk defa oda cok şık gorundu gozume

aston martin gibi olmuş önü, özenti bir tasarım diyebiliriz ki fiat grubundada aynı tasarımı görebiliyoruz, herkes kendine müslüman bu olaylarda :D ben renaultçuyum ve renaultu tercih ederim öncelikle :D fiat hayatta almam mesela, sadece Murat 131 alırım ki oda var :D oda ayrı bi hastalık :eyv

Geri