Clio 4 iç mekan kalitesi oldukça kötü değil mi ?

Aveo evet güvenlik konusunda çok iyi bir araç. Polo, fiesta vs için katılmıyorum yanlız.

Polo'da iki havayastığı var. Esp, hız sabitleyeci, park sensörü, dijital klima, fonksiyonel direksiyon, sis farı, yağmur sensörü, far sensörü, kararan ayna, alaşım jant hepsi opsiyon.
Fiesta'da titanium donanıma ek olarak xpaket ve güvenlik paketi almanız lazım ama motor 1.4tdci 68hp gibi tırt bir motor. 1.6tdci isterseniz fiyat 50,000'i buluyor.

aveo'da da cam açma butonlarında ışıklandırma yok. aveo ilk çıktığında chevrolet club tr forumda bu konu gündemdeydi

yine inceledim yine aynı görüşteyim ne yazık ki...

CLİO4 dıştan öyle güzel ve alımlı ki beklentilerimizi en üste çıkarıyor böyle olunca iç mekanda audi, bmw kalitesini görmek istiyoruz:D Neyse, sınıfı için iç mekan kalitesi bence idare eder alt modelden daha iyi buldum...:eyv

Aveo'ya dışarıdan bakınca içinden pek bir şey beklenmediği için insanlara daha iyi geliyor. Ama Mesut'unda dediği gibi Clio beklentileri yükseltiyor ve üst sınıf arabalarla karşılaştırılmaya başlanıyor. Aveo'nun bir iki ışık fazla koyması ve otomatik cam olması nedeniyle onu tercih etmem. Ha ayrıca güvenlik olarak Chevrolet Renault'un çok altında. Hava yastığı koymakla güvenlik olmuyor.

Öyle Ahım Şahım Bir Kötülüğü Yok '' B '' Sınıfı Bir Araç İçin Fazla Bile :eyv

Aveo'ya dışarıdan bakınca içinden pek bir şey beklenmediği için insanlara daha iyi geliyor. Ama Mesut'unda dediği gibi Clio beklentileri yükseltiyor ve üst sınıf arabalarla karşılaştırılmaya başlanıyor. Aveo'nun bir iki ışık fazla koyması ve otomatik cam olması nedeniyle onu tercih etmem. Ha ayrıca güvenlik olarak Chevrolet Renault'un çok altında. Hava yastığı koymakla güvenlik olmuyor.

kusura bakmayın ama yanlışınız var. ben aveo yu ciddi olarak incelemiştim önceden gerçekten çok güvenli bir araç hatta sınıfının en güvenlisidir.

Sizin yorum biraz taraflı olmuş neyse sonuçta renault yada chevrolet ikiside benim firmam değil :) ben verdiğim paraya en iyi performans ve kaliteyi kim sunuyorsa onu tercih ederim gerçek bu. Ayrıca yeni aveo euroncap testlerinden 5 yıldız almış bir araç yani hava yastığı koymakla güvenlik oluyor !! Benim üzüldüğüm clio kullanıcısı olarak yeni modeli çıkan bir araçta hala eksikleri olduğunu görmek

inceledim bıraz zayıf bence de ;)...

yine chevrolet club tr forumda aveo ile yolda giderken durduk yere açılan hava yastıkları ve buna bağlı atlatılan kaza tehlikesi ile ilgili bir konu okumuştum.yani aveo veya bir başka marka daha iyidir demek doğru değil hepsi B sınıfı birinde iyi olan diğerinde biraz daha zayıftır. Ben de B sınıfı bütün araçları incelediğim,test sürüşü yaptığım için söylüyorum.

Geri