Clio 4 de rüzgar sesi sorunu

hocam olay zaten sorun cıkması yada cıkmaması degıl bak bende sıfır aldım aracımı benm arabann arkasından da ses gelıyordu bu ses degıl motor arızasıda olabılırdı mekanık bı arızada olabılrdı sonucta kul yapımı araclar sorun bu degıl sorun adamın ıkı hafta once foruma uye olup ıkı haftadır hep aynı konu hakkında bıseyler yazmıs olması buraya yazarsın bıkere bılen anlıyan daha once yasmıs olan varsa sana anlatır akıl verır ama bu sorunun yada baska bı arac sorununn cozum yerı burası degıl burda sadece bılgılenırsın aracının arızası yada bıyerınden ses gelmesını burda ıkı hafta boyunca anlatarak cozemessın. adam sankı reno nun anti propagandasını yapıyor kötuluyor. hakkını ara mahkemeye vermıs ıste kazanır kazanamaz bılemem ama burda bı markayı kotulercesıne yorum yapmak yerıne gıt sanayıye yada servıse care bul ha bulamadın mı ozaman sat kurtul sende kurtul forumdakılerde kurtulsun

bence bu konu çok çok fazla gereksizce uzamış,

bahsi geçen arkadaş dava ile alakalı sonuç ile gelsin yada konu ile alakalı forumdaşlar çözüm ile gelsin başka türlü konu uzamasın sadece msj trafiği laga luga ile sadece kirletiyoruz.

sonucu bekleyelim derim ben sizlerde hem fikirseniz.

hocam olay zaten sorun cıkması yada cıkmaması degıl bak bende sıfır aldım aracımı benm arabann arkasından da ses gelıyordu bu ses degıl motor arızasıda olabılırdı mekanık bı arızada olabılrdı sonucta kul yapımı araclar sorun bu degıl sorun adamın ıkı hafta once foruma uye olup ıkı haftadır hep aynı konu hakkında bıseyler yazmıs olması buraya yazarsın bıkere bılen anlıyan daha once yasmıs olan varsa sana anlatır akıl verır ama bu sorunun yada baska bı arac sorununn cozum yerı burası degıl burda sadece bılgılenırsın aracının arızası yada bıyerınden ses gelmesını burda ıkı hafta boyunca anlatarak cozemessın. adam sankı reno nun anti propagandasını yapıyor kötuluyor. hakkını ara mahkemeye vermıs ıste kazanır kazanamaz bılemem ama burda bı markayı kotulercesıne yorum yapmak yerıne gıt sanayıye yada servıse care bul ha bulamadın mı ozaman sat kurtul sende kurtul forumdakılerde kurtulsun
ben yaşadığım sorun ile ilgili olarak aynı sorunu yaşayan insanları yada tüketicileri bilgilendirmek için forumdayım ewet hep aynı sorun üzerine yazıyorum yaşamadığım herhangi bir sorun üzerine yorum yapmam doğru değildir.amaç sorunu burda da çözmek değil yetkili servislerin çözemediği sorunu bu forumda nasıl çözebilirizki.neden satayım ayıplı ürünse tabikide yasal yollardan arayacam hakkımı.bunu ben değil yetkili servisler söyledi yasal yollara başvur diye.ayrına renault hakkında markayı kötüleyecek herhangi bir durum yada yazı söz konusu değildir.sadece tc.nin vermiş olduğu belgelerle konuşmak benimde en doğal hakkımdır.ve rüzgar sesinden dolayı bu sorunu tüketicileri bilgilendirmekten vazgeçmeyeceğim.siz neden bukadar tepki gösterdiniz herhangi bir anlam veremedim.aynı araç sizdede varsa sorun yoksa binersiniz var isede satar kurtulursunuz.bu sizin seçiminiz.saygı duyarım düşüncenize.okadar insan varki bu sorunun ayıplı mal olduğunu yada fabrikasyon hata olduğunu bilmeyen ler için buradayım sizin sorununuz yok ise bu kadar takıntı yapmayın lütfen.saygılar.

bence bu konu çok çok fazla gereksizce uzamış,

bahsi geçen arkadaş dava ile alakalı sonuç ile gelsin yada konu ile alakalı forumdaşlar çözüm ile gelsin başka türlü konu uzamasın sadece msj trafiği laga luga ile sadece kirletiyoruz.

sonucu bekleyelim derim ben sizlerde hem fikirseniz.
haklısın tabikide sonuç önemli fakat arçların garantisi bittikten sonra çok geç kalınmış oluyor.kanuna göre aynı şikayetden ötürü ilk yıl 3 servis raporu ikinci yıl ise 6 servis raporu olması gerekiyor (en az) hak talep edebilmek için ben 2 yıldır uğraşıyorum.bu sorun ile şu an itibari ile 2012 ve 2013 modellerin garantisi bittiği için hak talebinde bulunamayacaklar.amaç süreci uzatmak.bilmem anlata bildimmi.bu yüzden ötürü aynı sorunu yaşayan tüketicilerin yapması gerekenler vardır.geç kalmadan,bu yüzden bizlerde tc vatandaşı isek insanları bilgilendirmek de görevimizdir. herkesin düşüncelerine saygı duyarım.

eski araclarimin forumlarinda bir kac aracta ayni kronik problem çıkınca millet gecmis olsun der varsa çözümleri anlatır ilgilenen servislerin adresleri paylasilir ısrarla çözülmeyen problemlerde forum çoğunluğu marka hakkında serzeniste bulunur. Burada masallah biri aracı eleştirdi mi bütün ahali mağdura küfür edecek neredeyse. ne koyunlugu kaldı ne bilgisizliği ne trollugu.

bak bu arac daha 80 kmde sıfır aldı abim 160 bınlık arac arka kapının arka cam arasında kalan bolumden tıkırtı gelıyordu dun ankara cıhan oto ya aracı aldımız yere goturduk adamlar hallettıler sımdı bızde cıkıp burda ısyanmı edelım 2 haftada hergun msj atıp aracımı kotuleyelım
BPJvMv.jpg
[/URL][/IMG]
kendiniz diyorsunuz sorun çözüldü diye,sorun da bu zaten sorunu çözülmeyen vatandaşlar var.bizim sorunumuzda çözülseydi bizde memnun kalırdık üstadım.

ben savunmuyorum farkındamısın ruszgasr sesı kesınlıkle yoktur demıyorum vardır olabılır renolardakı benm gordugum kronık seslerde var camlardan gelıyor arka kabınden gelıyor bunlarda benm duydugum sesler ama ben kalkıp burda felaket tellalıgı yapmıyorum

sorun var diyorsanız yada kronik bir arıza olduğunu kabul ediyorsanız bende sorun var diye zaten yasal yollara baş vurdum yetkili servisler çözemeyince kazandımda davayı fakat tüketicileri bilgilendirmek FELAKET TELLAĞI kabul sayılırsa ewet haklısınız o vakit.saygılar

kendiniz diyorsunuz sorun çözüldü diye,sorun da bu zaten sorunu çözülmeyen vatandaşlar var.bizim sorunumuzda çözülseydi bizde memnun kalırdık üstadım.

bana dokunmayan yılan bin yaşasın mantığı işte. tok açın halinden anlamiyor. acaba 160bin verip ilk bu sesi duyunca ne kadarcik kufur etmiş bir de sorun cozulmeseydi bu fabrikasyon denip yollasalarmis ne kadar küfür edermis.

eski araclarimin forumlarinda bir kac aracta ayni kronik problem çıkınca millet gecmis olsun der varsa çözümleri anlatır ilgilenen servislerin adresleri paylasilir ısrarla çözülmeyen problemlerde forum çoğunluğu marka hakkında serzeniste bulunur. Burada masallah biri aracı eleştirdi mi bütün ahali mağdura küfür edecek neredeyse. ne koyunlugu kaldı ne bilgisizliği ne trollugu.

aynen dediğin gibi ..

Baya rahatsız edici bir sesmiş.Umarım böyle sorunlar yaşamayız.[/Q
çok rahatsız edici ses müzik açmaya gerek yok her şarkıyı söyler durumda sizin aracın arızası. bu tip ses zannedersem yalnızca clio 4 lere mahsustur benim görüşüm.sorunu ne yaptın çözümü nedir çözüldümü.....

Geri