teşekkür ederim fazlasıyla konu hakkında bilgi sahibi oldum temennim sizleri bilgilendirmek..bu yüzden burdayım.inş en kısa zamanda bılgilenırsiniz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
teşekkür ederim fazlasıyla konu hakkında bilgi sahibi oldum temennim sizleri bilgilendirmek..bu yüzden burdayım.inş en kısa zamanda bılgilenırsiniz.
senin ne yada hangi marka kullandığın önemli değil clio 4 kasaları için servis kayıtlarına gidip bakarmısınız bi.. rüzgar sesi sorununu yetkili servisler bile kabul ediyorken siz neden bu kadar savunur oldunuz anlamak zor gerçekten ..ben yaklasık 18 sene de 7 farklı reno kullandım bence renoların kronık ses sorunu arka camın onundekı kabin hoparlör takılan yer benm aracların hepsınde ordan ses gelıyordu en son suan kullandıgım daha 27 gunluk 1200 km dekı symbolumde bıle aynı ses var dı ve tecrubelı oldugum ıcın kestım sesı
ben savunmuyorum farkındamısın ruszgasr sesı kesınlıkle yoktur demıyorum vardır olabılır renolardakı benm gordugum kronık seslerde var camlardan gelıyor arka kabınden gelıyor bunlarda benm duydugum sesler ama ben kalkıp burda felaket tellalıgı yapmıyorumsenin ne yada hangi marka kullandığın önemli değil clio 4 kasaları için servis kayıtlarına gidip bakarmısınız bi.. rüzgar sesi sorununu yetkili servisler bile kabul ediyorken siz neden bu kadar savunur oldunuz anlamak zor gerçekten ..
bak bu arac daha 80 kmde sıfır aldı abim 160 bınlık arac arka kapının arka cam arasında kalan bolumden tıkırtı gelıyordu dun ankara cıhan oto ya aracı aldımız yere goturduk adamlar hallettıler sımdı bızde cıkıp burda ısyanmı edelım 2 haftada hergun msj atıp aracımı kotuleyelımben savunmuyorum farkındamısın ruszgasr sesı kesınlıkle yoktur demıyorum vardır olabılır renolardakı benm gordugum kronık seslerde var camlardan gelıyor arka kabınden gelıyor bunlarda benm duydugum sesler ama ben kalkıp burda felaket tellalıgı yapmıyorum
bak bu arac daha 80 kmde sıfır aldı abim 160 bınlık arac arka kapının arka cam arasında kalan bolumden tıkırtı gelıyordu dun ankara cıhan oto ya aracı aldımız yere goturduk adamlar hallettıler sımdı bızde cıkıp burda ısyanmı edelım 2 haftada hergun msj atıp aracımı kotuleyelım[/URL][/IMG]
bıde oyle bı anlatıyorkı cok buyuk sorunmus gıbı adamlar konserveye dönmus arabayı bır ayda sıfır gıbı yapıyorlar 2016 teknolojısınde o sorun senı nekadar etkıledıde ıkı haftadır aynı seyı yazıp duruyorsunyemin ediyorum VW doğuş çalışanı fln çıkarsa şaşırmam hani tamam memnun kalmadın, tamam dava açtın buda 1-2 mesaj olsun ama bu nedir ya görende haberimiz yoktu, yada öncesinde hiç yapılmadı vs sanacak.
hadi kazan o davayıda kahramanımız ol afferin diyelim sana..
eyvallah hocam saolasın daha ıyılerı sılerın olsun kazasız belasız ınsallah kardeşimtek kelime ile dehşetttt, güle güle kullanın zevkli bir araç/renk seçimi.
kardeş yanlış anlama ama sen bu aracı test etmedinmi alırken? hayır eğer test etmeden araç alıyorsan zaten sorumluluk sende hatayıda sen yapmış olursun.
yok ben test ettim ama 80e çıkmadım diyorsan yine suç sende
yok ben 81e çıktım ama benim test ettiğim clio4 deki test aracında zırh vardı, bentley kapısı, bugatti çıtası vardı diyorsan haklısın bencede mahkemeye başvur.