Clio 4 de rüzgar sesi sorunu

ben yaklasık 18 sene de 7 farklı reno kullandım bence renoların kronık ses sorunu arka camın onundekı kabin hoparlör takılan yer benm aracların hepsınde ordan ses gelıyordu en son suan kullandıgım daha 27 gunluk 1200 km dekı symbolumde bıle aynı ses var dı ve tecrubelı oldugum ıcın kestım sesı :)
senin ne yada hangi marka kullandığın önemli değil clio 4 kasaları için servis kayıtlarına gidip bakarmısınız bi.. rüzgar sesi sorununu yetkili servisler bile kabul ediyorken siz neden bu kadar savunur oldunuz anlamak zor gerçekten ..

senin ne yada hangi marka kullandığın önemli değil clio 4 kasaları için servis kayıtlarına gidip bakarmısınız bi.. rüzgar sesi sorununu yetkili servisler bile kabul ediyorken siz neden bu kadar savunur oldunuz anlamak zor gerçekten ..
ben savunmuyorum farkındamısın ruszgasr sesı kesınlıkle yoktur demıyorum vardır olabılır renolardakı benm gordugum kronık seslerde var camlardan gelıyor arka kabınden gelıyor bunlarda benm duydugum sesler ama ben kalkıp burda felaket tellalıgı yapmıyorum

ben savunmuyorum farkındamısın ruszgasr sesı kesınlıkle yoktur demıyorum vardır olabılır renolardakı benm gordugum kronık seslerde var camlardan gelıyor arka kabınden gelıyor bunlarda benm duydugum sesler ama ben kalkıp burda felaket tellalıgı yapmıyorum
bak bu arac daha 80 kmde sıfır aldı abim 160 bınlık arac arka kapının arka cam arasında kalan bolumden tıkırtı gelıyordu dun ankara cıhan oto ya aracı aldımız yere goturduk adamlar hallettıler sımdı bızde cıkıp burda ısyanmı edelım 2 haftada hergun msj atıp aracımı kotuleyelım
BPJvMv.jpg
[/URL][/IMG]

yemin ediyorum VW doğuş çalışanı fln çıkarsa şaşırmam hani tamam memnun kalmadın, tamam dava açtın buda 1-2 mesaj olsun ama bu nedir ya :) görende haberimiz yoktu, yada öncesinde hiç yapılmadı vs sanacak.

hadi kazan o davayıda kahramanımız ol afferin diyelim sana..

bak bu arac daha 80 kmde sıfır aldı abim 160 bınlık arac arka kapının arka cam arasında kalan bolumden tıkırtı gelıyordu dun ankara cıhan oto ya aracı aldımız yere goturduk adamlar hallettıler sımdı bızde cıkıp burda ısyanmı edelım 2 haftada hergun msj atıp aracımı kotuleyelım
BPJvMv.jpg
[/URL][/IMG]

tek kelime ile dehşetttt, güle güle kullanın zevkli bir araç/renk seçimi.

yemin ediyorum VW doğuş çalışanı fln çıkarsa şaşırmam hani tamam memnun kalmadın, tamam dava açtın buda 1-2 mesaj olsun ama bu nedir ya :) görende haberimiz yoktu, yada öncesinde hiç yapılmadı vs sanacak.

hadi kazan o davayıda kahramanımız ol afferin diyelim sana..
bıde oyle bı anlatıyorkı cok buyuk sorunmus gıbı adamlar konserveye dönmus arabayı bır ayda sıfır gıbı yapıyorlar 2016 teknolojısınde o sorun senı nekadar etkıledıde ıkı haftadır aynı seyı yazıp duruyorsun

2014 kasım çıkışlı 1.5 dci icon aracım var daha önce konu ile alakalı yorum yazmıştım yine yazıyorum. bu söylenen rüzgar sesini biliyorum ama ilk aracım olan 93 tempradan. onun fitilini değişmiştim ses artmıştı ben de kapıyı komple içeri çektirmiştim kesilmişti, yani içeriye giren rüzgar sesini biliyorum. şu an ki aracım clio 4 te kesinlikle böyle bir şey yok. ama hiç kimseninkinde böyle bir şey yoktur diyeme, bazı arkadaşlar öyle demişiz gibi alay ederek cevap vermişler. bence her 2 tutumda yanlış. reno babamın markası değil ama elimdeki araç benim parasını ödediğim araç. yani ne komple markayı yerin dibine sokalım nede var olan sorunu yokmuş gibi yansıtalım. ben araca 53000 tl para verdim her kuruşu alın teri ve kolay kazanılmıyor, bir çoğumuzun ki de öyledir. araçta bir sorun var ise kesinlikle sonuna kadar hakkımızı arayalım savsaklıyorlarsa servise huzur vermeyelim. sonuç vermeyecek bile olsa huzuru kaçsın. sıfır bir araçta komik hatalar olmasın. ama aracın tamamını da aynı katagoriye sokmanın bir anlamı yok. ben şahsım adına aracımdan memnunum, özellikle yakıt anlamında ve donanım anlamında. aynı paraya vw baktığımsa polo bile 4000 tl daha pahalıydı ve satış temsilcisi benimle ilgilenmedi bile, sonra bir kaç özellik sordum varmı diye far ve yağmur sensörü gibi sen git golfe bak dedi ukalaca. arada 20000 tl var nereye bakıyorum, ayrıca araç 3 aysonra gelecek. yani satış temsilcisi bile burnundan kıl aladımıyor. bu tavrı başkalarından da duymuşluğum var. sonuç olarak ben aracımdan memnunum. sorunu olanlar tabiki haklarını arasınlar, ama aracın tümünü gömmeden, iknci el piyasasını da düşünün haksız yere bir değer kaybı oluşması vebal dir çünkü. yok uğraşlarından sonuç alamadın sat girsin be kardeşim ne uğraşıyorsun.bir daha renoya binme kaybeden reno olsun kendisini düzeltsin. rano nun iyi yanlarından birisi de 2. el piyasası hareketlidir. hala 89- 90 model reno 9 ları peynir ekmek gibi alıcı buluyor ve ucuz paralara değil. çok kaliteli arabamı değil. yakıt az parça ucuz. önemli olan tercihler bu yüzden iyi araba kişilerin önceliklerine göre değişen bir kavramdır. bunu unutmadan yorumlar yapalım bence önceliklerimiz farklı ise bu konuda ortak nokta bulmak çok zor olur gerekte yok zaten kim neyle mutlu ise onunla yaşasın.

kardeş yanlış anlama ama sen bu aracı test etmedinmi alırken? hayır eğer test etmeden araç alıyorsan zaten sorumluluk sende hatayıda sen yapmış olursun.

yok ben test ettim ama 80e çıkmadım diyorsan yine suç sende :)

yok ben 81e çıktım ama benim test ettiğim clio4 deki test aracında zırh vardı, bentley kapısı, bugatti çıtası vardı diyorsan haklısın bencede mahkemeye başvur.

arkada s ne anlayissiniz. hepsinde var demiyoruz zaten bir cogunda var olani da bize denk geldi diyoruz. ve kizdigimiz olay problem cikmasi degil servisin yapmamasi. yapmamakta israr etmesi. sonra sikayet edilince supriz bir sekilde çözüm bulabilmeleri. allah in mucizesi sanirim

Geri