Clio 4 de rüzgar sesi sorunu

dostum yanlış anlama ama gerçekten fazlasıyla üfürme dolu yazın, sen burda okurların hepsinin uyduruktan bir akıllı telefon ile bile 5dkda inecek bir applikasyon ile telefonunu DB ölçere çevirebildiğini biliyorsun değilmi?

pekala hiç ölçtünmü clio4deki kabini o bağıra bağıra bahsettiğin rüzgar sesini, ben 120de profosyonel cihaz ile otobanda 70.3db ölçtüm bakalım sen kaç ölçeceksin yada rakipler kaç db çıkacak? rica ediyorum paylaşımlarınız madem bilimsel olacak bari elle tutulur olsun diyinki ahah elimde corsanınki var 60db ve clio4 70 vs belgeli fotolu vs.

benim ne ölçtüğüm önemli değil ölçmemde bilirkişilerin işi oo ölçtülerde senin ölçtüğünün önemi yok yargı karar versin . kendi ölçümlerini kendine saklamalısın bence senin aracında sorun olmaya bilir ama sorunu olanlar var ...

ewet açılacak bence kimseyi inandırmaya çalışmıyoruz neyse onu yazıyoruz inanmayan var ise bütün raporları gönderebilirim peki görmek isteyen var ise yayınlarız sorun değil 5386334846 yı çağrı bırak atayım boş boş kelimelerle vakit harcamayın görmek isteyenler için paylaşırız sorun değil.....

şahsen ben sana inanmayan arkadaş değilim o net olsunda, size trol diyende ben değilim ama şahsen ben sizin açtığınız davanın evimi ortaya koyacak bir eminlikle aleyhinize sonuçlanacağına emin olanım neredeyse keskin bir netken bu neden bu zahmete giriyorsunuz onu anlayamıyorum.

çevrenizde bu gibi konularla uğraşan avukat yada sanayide bu gibi ürünler üreten varsa sormanızı danışmanızı tavsiye ederim, biz burda adanada Ceylift adı altında yerli forklift üretiyoruz ve bünyemizde çalışan 2 son derece kaliteli işi bilen avukatımız var daha bu konuyu öğlen yemeğinde soralı ya 10dk oldu ya olmadı direk cevap imkansız oldu.

şahsen bence vaktinize yazık, aracıda beğenmiyorsanız satın gitsin kardeşim şahsen ben hergün rahatsız olacağım arabaya bineceğime dolmuşa binerim daha iyi

aynen oyle bukadar yırtınacana satısa cıkarsaydı sımdıye kurtulmustu

herkes herşeyi yapabilir siz yırtınmadan satılık yazabilirsiniz...

şahsen ben sana inanmayan arkadaş değilim o net olsunda, size trol diyende ben değilim ama şahsen ben sizin açtığınız davanın evimi ortaya koyacak bir eminlikle aleyhinize sonuçlanacağına emin olanım neredeyse keskin bir netken bu neden bu zahmete giriyorsunuz onu anlayamıyorum.

çevrenizde bu gibi konularla uğraşan avukat yada sanayide bu gibi ürünler üreten varsa sormanızı danışmanızı tavsiye ederim, biz burda adanada Ceylift adı altında yerli forklift üretiyoruz ve bünyemizde çalışan 2 son derece kaliteli işi bilen avukatımız var daha bu konuyu öğlen yemeğinde soralı ya 10dk oldu ya olmadı direk cevap imkansız oldu.

şahsen bence vaktinize yazık, aracıda beğenmiyorsanız satın gitsin kardeşim şahsen ben hergün rahatsız olacağım arabaya bineceğime dolmuşa binerim daha iyi

satamıyorumda kardeş yargıtay kararını bekliyorum..

aynen oyle bukadar yırtınacana satısa cıkarsaydı sımdıye kurtulmustu

düşüncene saygı duyarım senin görüşün buda benim görüşüm bence trol sen olabilirmisin sen mesajları kendi yapına göre değerlendiriyorsun..senin aracında sorun olmayabilir. fakat sorunu olanlar var ..

haklısın satınca kurtulunuyor öteside yok zaten isnsanları bilinçlendirmek hata zannedersem sizin görüşünüz bu yönde galiba amaç karalamak yada hatayı savunmak değil okadar para veriyorsun yapılan işlemler karşılamıyor hatayı sonuçta bir kusur yada hata varsa insanlar yada tüketici yapması gereken ne ise onu yapmalıdır diye düşünüyorum herkes satsın ohalde aracını sonrası ne olacak kim alacak görüşlerin için teşekkürler....
hocam aldıgın arac senı yolda bıraktımı motorunda arıza cıkardımı hergun servıse yada sanayıden cıkarmadımı sen bunları sorun et bende sıfır aldım aracımı ve bundan once 7 tane daha reno kullandım yasamadım hıc ruzgar sorunu yaptıysada benı yollda bırakıcak bı sorun yapmadı rüzgar sıkıntısı

ıkı hafta once foruma uye olmussun ıkı haftada aynı konu hakkında yorum yapıyorsun

hocam aldıgın arac senı yolda bıraktımı motorunda arıza cıkardımı hergun servıse yada sanayıden cıkarmadımı sen bunları sorun et bende sıfır aldım aracımı ve bundan once 7 tane daha reno kullandım yasamadım hıc ruzgar sorunu yaptıysada benı yollda bırakıcak bı sorun yapmadı rüzgar sıkıntısı

herkesin düşüncesi farklı saygı duymak lazım sen yaşamamış olabilirsin sorunu yaşayanlardan biride benim. benim bisikletimde beni hiç yolda bırakmadı .araç sadece yolda bırakmadan ibaret değildir.

ıkı hafta once foruma uye olmussun ıkı haftada aynı konu hakkında yorum yapıyorsun

ewet dahada eskiyim fakat demekki siliyorlar ewet gerekçeli karara istinaden yorum yapıyorum...bir hata var ise yetkili servis tarafından giderilmelidir.giderilemiyor ise gerekli yasal işlemler yapılmalıdır.ve insanlar bilgilendirilmelidir.. ben yaşadığım sorunun üzerinden yorum yapıyorum .. ya siz..

ewet dahada eskiyim fakat demekki siliyorlar ewet gerekçeli karara istinaden yorum yapıyorum...bir hata var ise yetkili servis tarafından giderilmelidir.giderilemiyor ise gerekli yasal işlemler yapılmalıdır.ve insanlar bilgilendirilmelidir..
inş en kısa zamanda bılgilenırsiniz.

Geri