valla bugune kadar 7 tane farklı renault a sahıp oldum kendımı bıldım bılelı hep renault kullandım bu anlatılan ruuzgar sesını hc duymadım yada onemsemedım bılemıyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
arkadaş yok ya gözünü sevim sadece abartılma bir durum, yani evet var sesi tabiki ama öyle yok 100ü geçemiyorum sesinden korkarak fln değil yani
yahu bir google'da BMW f30, yada bmw rüzgar sorunu dermisiniz? bizim insanımız gaz oğlu gaz biri var desin 100bin km binip fark etmeyen adam bile servisin yolunu tutuyor rüzgar sesi var benim arabamda diye.
diyorum ya biri çıksın bana 130km/h yaptığı DB sonucunu göstersin, zamanında inatlaştığım bir çalışanımıza bunu yaptım aynı yol aynı hız aynı kullanıcı clio4 bırakın iconu joy bile punto,i20 ve corsadan 1-2db daha sessiz çıktı.
olay var olan sesten çok var olmayan motor,yol sesi içersinde daha baskın hale gelip belirleşen rüzgar sesiki bu sorunun birebiri bmwdede mevcut bunun adı fizik kanunu ve maalesef bizimki gibi aynalara sahip güncel araçların çoğunda mevcut bu, duyarsan takarsan sorun olur derim ben.
Aynı sorun bende de vardı artık aracın kelebek camına ıslak mendil filan sokuyordum ses gitsin diye sonra servise gittim sağolsunlar garantiden değiştirdiler çıtaları ses kesindi şimdi de winkel silikon spreyi sipariş verdim onu da uygulayacağım bakalım değişen birşey olacak mıBu sesi bukadar basit gören arkadaşlar, emin olun kelebek cam ısslık çalıyor bazı araçlarda. Cam çıtalarına bastırsan susuyor. Aynanın rüzgardan çıkardığı sesle bu kelebek cam çıtalarından gelen ses karıştırıldığı için bu fikir ayrılığı oluşuyor gibime geliyor..
Aynı sorun bende de vardı artık aracın kelebek camına ıslak mendil filan sokuyordum ses gitsin diye sonra servise gittim sağolsunlar garantiden değiştirdiler çıtaları ses kesindi şimdi de winkel silikon spreyi sipariş verdim onu da uygulayacağım bakalım değişen birşey olacak mı
arkadaşlar komik olmayın ya, gözünüzü sevim bu konuyu yargıya asla taşıyamazsınız, burda 4 silindirden 1i çalışmıyor, 5 vitesden biri atmıyor, 5 kemerden biri sarmıyordan bahsetmiyorsunuz, elle tuttulur neyiniz var?
arabam rüzgar sesi çıkarıyor diye mahkemeye git onlarda popom gaz çıkarıyor der güler herhalde, ben size açık açık söylim SAE kuralları içersinde bir kabin gürültüsü seviyesine sahip olsun siz sabaha kadar dır dır edin hiçbir sonuç alamazsınız!!!
2012den beri satılıyor bu araç 2017e girecez varmı mahkeme yoluyla arabası rüzgar sesi çıkarıyor diye aracı değiştirebilen para iadesi alan?????????
Hepsinin geçici çözümü var.
Kalıcısi aracı satmak
aynen oyle bukadar yırtınacana satısa cıkarsaydı sımdıye kurtulmustuHocam senin ağır trol olduğunu düşünüyorum. Yukarıda yazım ve imla hatalarıyla dolu paylaşmaya çalıştığın şey ise mahkeme, bilirkişi raporundan çok kişisel karalama çabası gibi. Mesajlarına bakıldığında da net ortaya çıkıyor zaten, 27 küsür mesaj hepsi aynı. kopyala yapıştır.
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi