eski araclarimin forumlarinda bir kac aracta ayni kronik problem çıkınca millet gecmis olsun der varsa çözümleri anlatır ilgilenen servislerin adresleri paylasilir ısrarla çözülmeyen problemlerde forum çoğunluğu marka hakkında serzeniste bulunur. Burada masallah biri aracı eleştirdi mi bütün ahali mağdura küfür edecek neredeyse. ne koyunlugu kaldı ne bilgisizliği ne trollugu.
Ben bunun sebebini size söyleyeyim. Öncelikle siz bu ses sorununun çözümü olduğunu belirttiniz, hatta çözümü söylediniz de. Ama asıl sorun servislerin bunu yapmaya yanaşmaması, ya da yapamaması, ya da davranışları tavırları vs... doğru mudur? Şimdi olayın aslı bu iken, sadece sizin için söylemiyorum yanlış anlamayın, buradan yola çıkıp koca bir araç ya da marka bu kadar kötülenince, araç sahipleri buna biraz tepki gösteriyor olamaz mı? Evet sadece ses değil ama hep buna benzer problemler değil mi? Yani çözümü garanti kapsamında yapılan, değişen bazı parçalar olabiliyor. Siz mesala deseydiniz ki tıpkı DSG 'lerde olduğu gibi "benim EDC şanzımanım bozuldu, Renault da bunu yapmaya bilmem kaç bin lira istedi", ki vardır da elbet böyle sorunlar, işte o zaman o dediğiniz tepkiler bizden ve herkesten gelecektir. Böyle şeylerde ne aracı ne markayı kimse savunmaz, gereken tepkiyi verir.