Clio 4 de rüzgar sesi sorunu

Yalan daha 2 gün önce 2016 clio kullandım 90 kmden itibaren başlıyor ses aynı tas aynı hamam yani...

Ön kelebek camından rüzgar sesini bir ıslık edasıyla içeri veren modelinden 2015 yılında aldım. Aracın en önemli özelliği bu donanımı standart olarak tüm modellerinde sunuyor olması. Uzun yolda ailenizle eğlenceli zaman geçirmenizi sağlıyor:) Şaka değil gerçek... Şikayet var . Com adresinden bu sorunla karşılaşan ve çözüm bulamayan çok sayıda kullanıcıyla karşılaşabilirsiniz. Siz siz olun makyajli kasa falan aldanmayın. Bu araç 5 senedir yollarda ve bu soruna çözüm bulunamıyor. İlla bu araçtan alacağım diyorsanız da ücretsiz test sürüşü imkani sağlayabilirim. Maksat başka bir insanın daha canı yanmasın...

1.2 75 bg ile 100 km hızdan sonra motor sesi rüzgar sesi yol sesi içeride bi kargaşa oluşturduğu için ve araba 100 km hızdan sonra artık gitmesem iyi olucak gücüm yetmiyor dediği için ben pek rahatsız olmuyorum artık :)

Sorun var ama bu satacak bi sorunda değil abartılıyor biraz ben şahsen 2017 de tekrar bu sefer kırmızı olarak değiştirmeyi düşünüyorum

Arkadaşlar rügar sesinin sebebi arabanın gerçekten görüş açısı kötü boyuna kocaman olup kapıya montajlanan aynalarından kaynaklanan sorundur hızlanınca aynalardan rüzgar sesi geliyor net bi şekilde ayrıca kör noktası olan bir ayna daha ufak bi ayna koyabilirlermiş 2017 modellerdede aynalar aynı yani seste aynı

Arkadaşlar kronik bir sorun olduğu belli evet. Bende 0.9 icon 2013 aracımda var, hatta sağ taraftan daha çok ıslık sesi geliyor. Kelebek camının çıtasını çıkartıp içine silikonu basıyorsunuz, içini doldurup tekrar yerine yapışturuyorsunuz. Bir bant ile sıkıca dışarıdan bantlayın, silikon 3-4 saat sonra donmuş olur bantları çıkartın ve hayatınıza devam edin. 110 km hıza çıktım artık ıslık sesi gelmiyordu. Arabamdan memnunum. :)

Fitillerdeki sorunu iyi bir servis cozuyor,ama aynalardan gelen sese bir care yok tek care aynalari kucultmek,sonucta bindigimiz araba b segmenti bir arac,bu arabayi alan cogu arkadas c veya d segmentindeki bir araba sessizligi bekliyor.Benim aracim 2016 model benimde almadan once bu islik sesiyle ilgili kaygilarim vardi fakat su ana kadar boyle bir sorun yasmadim,ayni zamandan 2011 fluancede kullaniyoruz bana ikisinin arasinda pek buyuk bir fark yok gibi geliyor.

24-08-2016 bursa\mais de konuyla ilgili randevu verdiler. Bakalım ilgi-alaka ve çözüm nasıl olacak? araç :2014\şubat çıkışlı 1.2 joy

tam 3 adet clio 4 aracım oldu 2012 sonundan bu yana toplam neredeyse 200bin km yaptım bu 3 araç ile, şirketimizde ise ilk etapta 30 küsür araç oldu ve çalıştığımız firmalar İsotlar Renault adana ve İmam kayalı Renault antep.

diyeceğim şu bu konu ilk etapda ciddi oranda vardı 2012 sonlarında üretilen ve 2013 başlarında üretilenlerde ciddi oranda ses vardı resmen 80de başlayan ses değil ıslıktı ve 120 dedinmi içersi 180le gidiyor gibiydi.

bırakın 2016yı bu bahsi geçen ses 2014 olan aracımda bile yoktu, ya hadi bendeki şanstı geri kalan aldığımız 30-40 küsür aracın hepsimi şans kardeşim?????

bırakın şu mız mızlığı millet sırf gaz okuyor iki cümle netde doluyor sırf gazla, etkikenip duymayacağı varsada duyar oluyor, kardeşim hiç rakiplere bindinizmi? kıyas yaptınızmı?

bende şahsi araç F30 bmw beyler bahsettiğiniz ayna sesi onda var ne renaultu, girin google bakın inanmıyorsanız oyüzden kendi kendinizi kandırıp bu servislerle aracınızın BENTLEY'ye dönüşeceğinizi sanıyorsanız bırakında ödediğiniz para kadar karşılık bekleyin.

her ne hikmetse bahsedilen konu Hollanda,Almanya,Fransa,Cezayir,Tunus,İsrail sitelerine giriyorum 1 adet konu var oda 2013 başı başkada yok nerdeyse ama diyorum ya koyun piskolojisi bizde adeta standartlaşmış özellik.

daha önce de yazdım yine yazayım.2014 clio 4 1.5 dci icon kullanıyorum. araç şu an da 22000 de hiç rüzgar surunu yaşamadım. başka sorunda yaşamadım. Allah nazardan saklasın şanslıyım galiba. araçtanda genel anlamda memnunum. donanım, konfor, özellikle yakıt. uzun yolda km. dfe 15 kr. altına bile düşüyorum. bu rakam başka araçta yok ben duymadım. allah bozmasın.

Geri