tam 3 adet clio 4 aracım oldu 2012 sonundan bu yana toplam neredeyse 200bin km yaptım bu 3 araç ile, şirketimizde ise ilk etapta 30 küsür araç oldu ve çalıştığımız firmalar İsotlar Renault adana ve İmam kayalı Renault antep.
diyeceğim şu bu konu ilk etapda ciddi oranda vardı 2012 sonlarında üretilen ve 2013 başlarında üretilenlerde ciddi oranda ses vardı resmen 80de başlayan ses değil ıslıktı ve 120 dedinmi içersi 180le gidiyor gibiydi.
bırakın 2016yı bu bahsi geçen ses 2014 olan aracımda bile yoktu, ya hadi bendeki şanstı geri kalan aldığımız 30-40 küsür aracın hepsimi şans kardeşim?????
bırakın şu mız mızlığı millet sırf gaz okuyor iki cümle netde doluyor sırf gazla, etkikenip duymayacağı varsada duyar oluyor, kardeşim hiç rakiplere bindinizmi? kıyas yaptınızmı?
bende şahsi araç F30 bmw beyler bahsettiğiniz ayna sesi onda var ne renaultu, girin google bakın inanmıyorsanız oyüzden kendi kendinizi kandırıp bu servislerle aracınızın BENTLEY'ye dönüşeceğinizi sanıyorsanız bırakında ödediğiniz para kadar karşılık bekleyin.
her ne hikmetse bahsedilen konu Hollanda,Almanya,Fransa,Cezayir,Tunus,İsrail sitelerine giriyorum 1 adet konu var oda 2013 başı başkada yok nerdeyse ama diyorum ya koyun piskolojisi bizde adeta standartlaşmış özellik.