Çamurlukla kapı altı hizasızlığı yaşayan varmı aranızda?

benimde vurgulamak istediğim nokta o ne kadar ekmek o kadar köfte; parasal olarak megane'a yakın olmayan araçlar Golf veya Focus ( bunu clio 4, fiesta ve polo olarakta düşünebiliriz). arabam boş olacağına dolu olsun, kalitesi biraz aşağı olsunu tercih ederim. megane'ın en dolusunu alabileceğim paraya golf ün en düşük özellikli modelini alıp tek övüneceğim nokta arabam da kalite var demek mi yoksa navigasyon, abs esc ars hill holder, eller serbest, bluetooth lu radyo vs vs bunları saymak mı? ben ikincisini tercih ettim açıkçası. var olan şikayteler gelince rüzgar sesi, ön takım sesi.... bunlar diğer araçlarda da oluyor, hiç bir markada bunlar olmaz diye birşey yok. yeri geliyor BMW, Mercedes bile araçlarını geri çağırıyor hatalar sebebiyle. Ben daha önce ağırlıklı Fransız arabası (peugeot, citroen) kullandım ve bu tarz sorunlar hepsinde var. onların iyi yanı, bu tarz bir paylaşım siteleri olmaması yoksa zaten az olan satışları daha da kötüleşir. Ayrıca 207 kullanırken aracımla kaza yaptığımda 10 gün boyunca sigorta bana 2012 model 8000 km de golf tahsis etmişti. Eşimde tartıştık bu konuyu, o kadar fark verip bu arabayı alırmıydık diye. en basitinden arka bagaj kapağının oradan sinir bozucu tıkırtılar geliyordu, benim 2010 model 207 den de geliyordu aynı sesler.
aynen hemfikiriz :)

yada hepimiz renocuyuz die durumu bozmuorz :D

benim 2008 model mondeom 5 yıldır yollarda ve clionun iki kapı agırlıgı toplamı mondeonun tek kapısı kadar vardır hiza kaçması vs yok bunlar kabul edilemez şeyler en azından benim tarzımda kullanıcılar için verilen paralarda az cok ortada 40-45 bintl paralar veriliyor yakındır clio4lere bu sene sonunda makyaj gelir ufak tefek dış görsellik olarak o hesaptan bu tip hatalarıda hallederler suanda clio4 almak için cok cok erken

Arkadasim burasi clio 4 ve renault paylasim sitesi. Senin araban mondeosa burada niye vakit kaybediyorsun? Ayrica bir kac arabada boyle birsey oldu diye niye butun clio larin boyle oldugunu dusunerek yorum yapiyorsun ya da senin mondeonda hersey cok mu dogru ? Ya da seninki oyle diye her mondeo kullanicisi cok mu mutlu?

Sorunu olan bnm ben bile kafaya takmiyorum renault sorunumu çözecek olabilir sonuçta fabrika araci bu makinenin yaptigi birşeyi suclamak saçmalik olur (pulat abi ) video yu cuma günü cekicem daha dönemedim ardindan senin videonu da bekliyorum

Arkadasim burasi clio 4 ve renault paylasim sitesi. Senin araban mondeosa burada niye vakit kaybediyorsun? Ayrica bir kac arabada boyle birsey oldu diye niye butun clio larin boyle oldugunu dusunerek yorum yapiyorsun ya da senin mondeonda hersey cok mu dogru ? Ya da seninki oyle diye her mondeo kullanicisi cok mu mutlu?

öncelikle 7 yıl renault kullandım forda yeni geçtim burası vakit kaybı degil aksine her geçen gün bişeyler ögrendigimiz bir yer malum markanın vs nin bir önemi yok her geçen gün clio4 bölümünden gelen şikayetleri hep birlikte okuyoruz insanların kafasında bir firmanın ürettigi model için fikirler oluşuyor forumlarda bunun için var gerilmeninde bir mantıgı yok ha aracıma gelince beni rahatsız eden bir konu yok ederse konu açtığımzda olur zaten bu forumda sadece renault konuları açılmıyor herkes bildigini esirgemez bir araçtan mutlu olmayan satar geçer kimse anlına silah dayamıyor illa ona bin diye paraya çevrilebilen şeyler uzatmanında bir mantıgı yok

Yaş kaç bilmiyorum da neden sert yaptığını pek anlamadım . Daha dünki çocuklar değiliz . Burası renault paylaşım sitesi evet . Ama marka ya bakmıyoruz biz sen markaya bakıyosan o ayrı . Sen renault a binmesen gideceksin ozaman siteden . Bakış açınız çok dar . Objektif olun biraz . Kimseye renault dağıtmıyor veya x marka dağıtmıyor arabayı .

Millet araba alabilmek için çalışıp didiniyor . Yeri geliyor üzerine giyecek kıyafet i bile es geçiyor . O kadar para veriliyorsa ve sorunlar yaşanıyorsa ki tek 1 araç ta yaşanmıyor bu olay. Verilen para haram . Haa senin sokağa atacak paran vardır renault yesin paramı diyorsan ayrı . Clio 4 ler çıkarken çevremde alacak olanlar a hep söyledim , ilk üretilen araçları almayın diye . Neden dedim clio ile alakası mı var asla . Hangi marka olursa olsun ilk çıkan parti amatörlük ten çıkma dır . Misal benim aklıma kangoo geliyor. Kangoo lar ilk çıktığında kalorifer sorunu oldu, klima sorunu oldu,amortisör sıkıntısı yaşandı , yaşandı da yaşandı . Megane 3 ler e zibil gibi direksiyon simidi geldi garantiden zibil gibi vites topuz u geldi . Kimseyi fanatiklik yaparak sıkıntıya sokmayın .

Sorunu olan bnm ben bile kafaya takmiyorum renault sorunumu çözecek olabilir sonuçta fabrika araci bu makinenin yaptigi birşeyi suclamak saçmalik olur (pulat abi ) video yu cuma günü cekicem daha dönemedim ardindan senin videonu da bekliyorum

fabrikanın ürettigi birşeyi suçlamak saçmalık olmaz sonuçta sapa sağlam kullanıcıyı memnun eden fabrikadaki makine tarafından yapılan araçlarda mevcut benim para ve deger kavramıma göre 40-45 bin tl paranın az olmadıgı ve düzgün bir hizmeti hak ettigi ha sonuç olarak suda aklınıza gelebilir begenmiyorsan almazsınız olur biter diye bilirsiniz bana almıyorum zaten ama renaultta bunu yapamıycak güçte bir şirket degil işin can sıkıcı noktası bu iyi aksamlar

öncelikle 7 yıl renault kullandım forda yeni geçtim burası vakit kaybı degil aksine her geçen gün bişeyler ögrendigimiz bir yer malum markanın vs nin bir önemi yok her geçen gün clio4 bölümünden gelen şikayetleri hep birlikte okuyoruz insanların kafasında bir firmanın ürettigi model için fikirler oluşuyor forumlarda bunun için var gerilmeninde bir mantıgı yok ha aracıma gelince beni rahatsız eden bir konu yok ederse konu açtığımzda olur zaten bu forumda sadece renault konuları açılmıyor herkes bildigini esirgemez bir araçtan mutlu olmayan satar geçer kimse anlına silah dayamıyor illa ona bin diye paraya çevrilebilen şeyler uzatmanında bir mantıgı yok

gerilim yok :) arkadaşım, sadece karşılaştırma yaparken senin araba ile karşılaştırmışsın. senin araban ile clio 4 arasında, ayrıca renault ile ford markası arasında segment ve kalite farkı var. ne kadar köfte o kadar ekmek misali. burada bu aracı alanların çoğu renault markasına fanatik olduğu için tercih etmiyor. elindeki paraya en iyi dizayn, özellik ve kaliteyi bir araya getirmeye çalışıyor. 40-45 bine clio4 icon özellikleri olan alternatif bir araba gösterebilir misin? ve aynı güzellikte (tabi bu göreceli). daha önce başka bir konuda yazmıştım. bu kadar para verip sadece kaliteli diye ford (fiesta, focus, "mondeo"), vw (polo,golf)'nin en alt modelimi yoksa, megane, clio gibi en üst seviye donanımlı bir araç mı? benim tercihim ikinciden yana oldu. kalite olarak feragat ettim ama donanım olarak üst seviye bir araç aldım. ayrıca dediğin gibi çok şikayetçi olan ve ekstra parası olan satar, ford vw gurubuna geçer. sıkıntı yok yani.

Geri