benimde vurgulamak istediğim nokta o ne kadar ekmek o kadar köfte; parasal olarak megane'a yakın olmayan araçlar Golf veya Focus ( bunu clio 4, fiesta ve polo olarakta düşünebiliriz). arabam boş olacağına dolu olsun, kalitesi biraz aşağı olsunu tercih ederim. megane'ın en dolusunu alabileceğim paraya golf ün en düşük özellikli modelini alıp tek övüneceğim nokta arabam da kalite var demek mi yoksa navigasyon, abs esc ars hill holder, eller serbest, bluetooth lu radyo vs vs bunları saymak mı? ben ikincisini tercih ettim açıkçası. var olan şikayteler gelince rüzgar sesi, ön takım sesi.... bunlar diğer araçlarda da oluyor, hiç bir markada bunlar olmaz diye birşey yok. yeri geliyor BMW, Mercedes bile araçlarını geri çağırıyor hatalar sebebiyle. Ben daha önce ağırlıklı Fransız arabası (peugeot, citroen) kullandım ve bu tarz sorunlar hepsinde var. onların iyi yanı, bu tarz bir paylaşım siteleri olmaması yoksa zaten az olan satışları daha da kötüleşir. Ayrıca 207 kullanırken aracımla kaza yaptığımda 10 gün boyunca sigorta bana 2012 model 8000 km de golf tahsis etmişti. Eşimde tartıştık bu konuyu, o kadar fark verip bu arabayı alırmıydık diye. en basitinden arka bagaj kapağının oradan sinir bozucu tıkırtılar geliyordu, benim 2010 model 207 den de geliyordu aynı sesler.