Çamurlukla kapı altı hizasızlığı yaşayan varmı aranızda?

Yaş kaç bilmiyorum da neden sert yaptığını pek anlamadım . Daha dünki çocuklar değiliz . Burası renault paylaşım sitesi evet . Ama marka ya bakmıyoruz biz sen markaya bakıyosan o ayrı . Sen renault a binmesen gideceksin ozaman siteden . Bakış açınız çok dar . Objektif olun biraz . Kimseye renault dağıtmıyor veya x marka dağıtmıyor arabayı .

Millet araba alabilmek için çalışıp didiniyor . Yeri geliyor üzerine giyecek kıyafet i bile es geçiyor . O kadar para veriliyorsa ve sorunlar yaşanıyorsa ki tek 1 araç ta yaşanmıyor bu olay. Verilen para haram . Haa senin sokağa atacak paran vardır renault yesin paramı diyorsan ayrı . Clio 4 ler çıkarken çevremde alacak olanlar a hep söyledim , ilk üretilen araçları almayın diye . Neden dedim clio ile alakası mı var asla . Hangi marka olursa olsun ilk çıkan parti amatörlük ten çıkma dır . Misal benim aklıma kangoo geliyor. Kangoo lar ilk çıktığında kalorifer sorunu oldu, klima sorunu oldu,amortisör sıkıntısı yaşandı , yaşandı da yaşandı . Megane 3 ler e zibil gibi direksiyon simidi geldi garantiden zibil gibi vites topuz u geldi . Kimseyi fanatiklik yaparak sıkıntıya sokmayın .

konuyu yaşla ilişkilendiremedim ama sertlik değil sadece durum tespitiydi o. ve evet ayrıca Renault'ya biniyorum diye bu siteye katıldım ve paylaşanlarından kendi Renault arabasında yaşadığı sorun varsa paylaşması gerektiğini düşünüyorum. Alper arkadaşımızın karşılaştırması elma ile elma olmadığı için yorum yaptım.
ve evet millet araba almak için didiniyor, başka şeylerden vaz geçiyor ve arabaya para bağlıyor. ve herkez kendi bütçesi içinde bunu gerçekleştiriyor. senin tabirine göre zaten bu siteye girip "Clio4" için paylaşım yapanlar paralarını Renault'ya yedirmiş. Clio4 yeni çıkan bir araç değil ayrıca, kasası değişmiş 4. jenerasyon bir araç yani Renault bu aracı yaparken yeni bir keşif yapmadı. fanatiklik konusuna gelince; 20 yıl Peugeot kullanmış biri olarak olsam olsam Peugeot fanatiği olurdum ama Clio da böyle bir durum yok. sadece dizaynını ve donanım özelliklerini beğenerek aldım. kalite konusunda da ne kadar köfte o kadar ekmek misali. burada bu aracı alanların çoğu renault markasına fanatik olduğu için tercih etmiyor.Alper arkadaşımıza da dediğim gibi; "elindeki paraya en iyi dizayn, özellik ve kaliteyi bir araya getirmeye çalışıyor. 40-45 bine clio4 icon özellikleri olan alternatif bir araba gösterebilir misin? ve aynı güzellikte (tabi bu göreceli). daha önce başka bir konuda yazmıştım. bu kadar para verip sadece kaliteli diye ford (fiesta, focus, "mondeo"), vw (polo,golf)'nin en alt modelimi yoksa, megane, clio gibi en üst seviye donanımlı bir araç mı? benim tercihim ikinciden yana oldu. kalite olarak feragat ettim ama donanım olarak üst seviye bir araç aldım. "

konuyu yaşla ilişkilendiremedim ama sertlik değil sadece durum tespitiydi o. ve evet ayrıca Renault'ya biniyorum diye bu siteye katıldım ve paylaşanlarından kendi Renault arabasında yaşadığı sorun varsa paylaşması gerektiğini düşünüyorum. Alper arkadaşımızın karşılaştırması elma ile elma olmadığı için yorum yaptım.
ve evet millet araba almak için didiniyor, başka şeylerden vaz geçiyor ve arabaya para bağlıyor. ve herkez kendi bütçesi içinde bunu gerçekleştiriyor. senin tabirine göre zaten bu siteye girip "Clio4" için paylaşım yapanlar paralarını Renault'ya yedirmiş. Clio4 yeni çıkan bir araç değil ayrıca, kasası değişmiş 4. jenerasyon bir araç yani Renault bu aracı yaparken yeni bir keşif yapmadı. fanatiklik konusuna gelince; 20 yıl Peugeot kullanmış biri olarak olsam olsam Peugeot fanatiği olurdum ama Clio da böyle bir durum yok. sadece dizaynını ve donanım özelliklerini beğenerek aldım. kalite konusunda da ne kadar köfte o kadar ekmek misali. burada bu aracı alanların çoğu renault markasına fanatik olduğu için tercih etmiyor.Alper arkadaşımıza da dediğim gibi; "elindeki paraya en iyi dizayn, özellik ve kaliteyi bir araya getirmeye çalışıyor. 40-45 bine clio4 icon özellikleri olan alternatif bir araba gösterebilir misin? ve aynı güzellikte (tabi bu göreceli). daha önce başka bir konuda yazmıştım. bu kadar para verip sadece kaliteli diye ford (fiesta, focus, "mondeo"), vw (polo,golf)'nin en alt modelimi yoksa, megane, clio gibi en üst seviye donanımlı bir araç mı? benim tercihim ikinciden yana oldu. kalite olarak feragat ettim ama donanım olarak üst seviye bir araç aldım. "

Yaş sormamın sebebi hitap edeceğimden dolayı . Yoksa konu ile alakası yok . Kasası değişmiş 4.jenerasyon dediğiniz nasıl bişey oluyor onu anlamadım . Ozaman sadece kasası değişmişse ve hiç bir farklılıkları yoksa ,bu aracın yürüyen aksamı ve teknolojisi clio1 ile aynı yani öylemi ? Kendi içinde makyaj yememiş araç . Kasa değişmiş tasarım değişmiş, motor değişmiş değişmiş de değişmiş . Nasıl aynı tecrübe de renault ? Corsa c lerin alayı sorunlu corsa d yeni jenerasyon ise sizin değişinizle aynı sıkıntılar d de de olması gerekli. Ama c deki sıkındı d de yok . Yani ilk üretilen araç (isterse 50.jenerasyon olsun ) markaların amatörlüklerini attıkları araçlardır . Teknolojisi farklı üretim i farklı malzemeler i farklı hiçbir şey i aynı değil araçların .

konu tam olarak şu ben kaliteli boş araba demiyorum fakat kalitesiz ve doğru düzgün aldığım özellikleri çalışmayan dolu ve yarın kontağa bastığımda acaba bu gün ne macera beni bekliyor diyecegim ve Ugur un bahsettigi gibi alın teriyle bazı şeylerden fedakarlık edilerek 40-45 bin bağlayarak alınan bu arabayı almak için erken olduğunu söyledim bu benim görüşüm ki her geçen gün açılan konularda ortada ben genel olarak karşılaştırma yapmıyorum nasıl bir arabaya bindigimin ve neyle karşılaştırıcağımın farkındayım bırakında kapısının doğru durması açısından karşılaştırma yapalım ha son olarak gerilime gelince ben ona takılmadım yazdıgınız mesajı kendiniz empati kurarak okursanız anlarsınız hissedileni onuda sonuçta mal sizin objektif yaklaşım herzaman olmuyor benim ekonomik bir kaygım yok yani kötü olsada iyi olsada taraflı yazılmış mesaj degil kötü oldumu bizde üzülüyoruz yazık çünkü araç alternatiflerine gelince bu şekilde insanlar sıfır araba aldıklarında ki haklı olarak en az 5 yıl kafası rahat gezmek ister ki banada nasip olmuş birisi olarak o hissi iyi bilirim
kaldı ki böyle şeyler sıfırda başına geldiginde o cok can sıkıcı olur bizde yaşadık ama kaldı ki bu araçlara birde krediyle sahip olanlar var o psikoloji bambaşka gene onuda yaşadık satsan satamazsın zaten zorlamışsın geliri gider dengeni
kısaca bunları yaşatmaya bir firmanın hakkı yok bide üstüne para vermişken
ekmek köfte dengesi benim görüşüme göre söyle kurulur bakalitlerde ses gelir iç aksamdan ses gelir yol sesi içine alır koltuk kumaşları kalitesizdir güvenlik seviyesi düşüktür vs kısaca gene bu paraya 5 köfte alırsın fakat kalitesiz köfte olur dersin ki bu paraya bu kadar ama bozuk çıkarsa can sıkar neyse benim aklımdakilere göre daha erken etrafımdakilere de tavsiye etmiyorum bunları okudukça gidin ikinci el eli yüzü düzgün bişey alın diyorum clio4 e ayrılan bütçede ikinci elde iş yapar her şekilde neyse herkes fikirleri doğrultusunda hareket ediyor zaten benim doğrularım bunlar kimine uyar kimine uymaz forumda bu yüzden güzel her çeşit fikir ortaya atılıyor paylaşılıyor iyi aksamlar

gerilim yok :) arkadaşım, sadece karşılaştırma yaparken senin araba ile karşılaştırmışsın. senin araban ile clio 4 arasında, ayrıca renault ile ford markası arasında segment ve kalite farkı var. ne kadar köfte o kadar ekmek misali. burada bu aracı alanların çoğu renault markasına fanatik olduğu için tercih etmiyor. elindeki paraya en iyi dizayn, özellik ve kaliteyi bir araya getirmeye çalışıyor. 40-45 bine clio4 icon özellikleri olan alternatif bir araba gösterebilir misin? ve aynı güzellikte (tabi bu göreceli). daha önce başka bir konuda yazmıştım. bu kadar para verip sadece kaliteli diye ford (fiesta, focus, "mondeo"), vw (polo,golf)'nin en alt modelimi yoksa, megane, clio gibi en üst seviye donanımlı bir araç mı? benim tercihim ikinciden yana oldu. kalite olarak feragat ettim ama donanım olarak üst seviye bir araç aldım. ayrıca dediğin gibi çok şikayetçi olan ve ekstra parası olan satar, ford vw gurubuna geçer. sıkıntı yok yani.

Son düzenleme:

Renault her zaman kaliteli ve sağlam bir araba olmuştur ve olmaya da devam edecektir. Fiyatının karşılığını fazlası ile vermiştir. Clio 4 Sağlamlık testleri yapılırken.

Clio 4 sızdırmazlık testleri

Clio 4 soğuk iklim şartlarında ki testi. Bir model üretilmeden önce bir çok aşamadan geçer bir çok güvenlik testlerinden bir çok dayanıklılık malzeme testlerinden geçer. Burada karalamak kadar kötü bir şey yoktur Bu gün en sorunsuz olarak bilinen Japon otomobillerin de bile sorunlar çıkabiliyor. Üstelik Renault Japon teknolojisine de yakından kullanıyor. Ülkemizde işçilik ucuz bunu kullanmak istiyorlar ama alınan teknik elemanlar nerede yetişmiş bunu inceleyen var mı işe alırken bunu bilmiyorum. Ben Otomobil Teknolojisi öğrencisiyim teknik olarak bir çok şey biliyorum ama bunu benim ugulamalı olarak aktarmam gerek. Ama bu gün hangi otomobil markası olursa olsun teknik servislerde uygulama olarak biliyor ama teknik bilgi olarak çok az teknik eleman var.

Renault Megan 2 kullanıcıyım 2006 model sıfır almıştık halen bir sorununu görmedim ufak tefek şeyler hariç bunlar nedir derseniz kapı kollarının soyulması. Ama Bir motor sorunu vites kutusu sorunu kısacası aktarma organları sorunu yaşayan bir Renault cu görmedim istisnalar hariç. Ama bir çok markada özellikle de DSG Şanzıman da kavrama sorunu yaşayan çok kişi gördüm. Sonuçta kul yapısı olabiliyor.

alacağım son renault a şuan biniyorum :) herşey harika ama bu ufak tefek sorunlar mide bulandırıyor. herkeste aynı hata ama hala resmi açıklama dahi yok . bu gün rüzgar sorunu olan adamda başka ne sorunlar var hemen sayabilirim. direksiyon kutusu bagaj hizasızlığı vites yükseltme göstergesi vs.

Ufak tefek sorunlar bir şok markada var. Geçenlerde bir tanıdığım yeni fiesta aldı. sorun üstüne sorun yaşıyor. öyle hemen anında da çözüm bulamıyorlar. bence yeni clio sınıfının en iyi arabası şu anda. ( 1 senedir almayı çok istediğim halde fordun kapısından dönderdi beni) herkese keyifli sürüşler.

Geri