Yaş kaç bilmiyorum da neden sert yaptığını pek anlamadım . Daha dünki çocuklar değiliz . Burası renault paylaşım sitesi evet . Ama marka ya bakmıyoruz biz sen markaya bakıyosan o ayrı . Sen renault a binmesen gideceksin ozaman siteden . Bakış açınız çok dar . Objektif olun biraz . Kimseye renault dağıtmıyor veya x marka dağıtmıyor arabayı .
Millet araba alabilmek için çalışıp didiniyor . Yeri geliyor üzerine giyecek kıyafet i bile es geçiyor . O kadar para veriliyorsa ve sorunlar yaşanıyorsa ki tek 1 araç ta yaşanmıyor bu olay. Verilen para haram . Haa senin sokağa atacak paran vardır renault yesin paramı diyorsan ayrı . Clio 4 ler çıkarken çevremde alacak olanlar a hep söyledim , ilk üretilen araçları almayın diye . Neden dedim clio ile alakası mı var asla . Hangi marka olursa olsun ilk çıkan parti amatörlük ten çıkma dır . Misal benim aklıma kangoo geliyor. Kangoo lar ilk çıktığında kalorifer sorunu oldu, klima sorunu oldu,amortisör sıkıntısı yaşandı , yaşandı da yaşandı . Megane 3 ler e zibil gibi direksiyon simidi geldi garantiden zibil gibi vites topuz u geldi . Kimseyi fanatiklik yaparak sıkıntıya sokmayın .
konuyu yaşla ilişkilendiremedim ama sertlik değil sadece durum tespitiydi o. ve evet ayrıca Renault'ya biniyorum diye bu siteye katıldım ve paylaşanlarından kendi Renault arabasında yaşadığı sorun varsa paylaşması gerektiğini düşünüyorum. Alper arkadaşımızın karşılaştırması elma ile elma olmadığı için yorum yaptım.
ve evet millet araba almak için didiniyor, başka şeylerden vaz geçiyor ve arabaya para bağlıyor. ve herkez kendi bütçesi içinde bunu gerçekleştiriyor. senin tabirine göre zaten bu siteye girip "Clio4" için paylaşım yapanlar paralarını Renault'ya yedirmiş. Clio4 yeni çıkan bir araç değil ayrıca, kasası değişmiş 4. jenerasyon bir araç yani Renault bu aracı yaparken yeni bir keşif yapmadı. fanatiklik konusuna gelince; 20 yıl Peugeot kullanmış biri olarak olsam olsam Peugeot fanatiği olurdum ama Clio da böyle bir durum yok. sadece dizaynını ve donanım özelliklerini beğenerek aldım. kalite konusunda da ne kadar köfte o kadar ekmek misali. burada bu aracı alanların çoğu renault markasına fanatik olduğu için tercih etmiyor.Alper arkadaşımıza da dediğim gibi; "elindeki paraya en iyi dizayn, özellik ve kaliteyi bir araya getirmeye çalışıyor. 40-45 bine clio4 icon özellikleri olan alternatif bir araba gösterebilir misin? ve aynı güzellikte (tabi bu göreceli). daha önce başka bir konuda yazmıştım. bu kadar para verip sadece kaliteli diye ford (fiesta, focus, "mondeo"), vw (polo,golf)'nin en alt modelimi yoksa, megane, clio gibi en üst seviye donanımlı bir araç mı? benim tercihim ikinciden yana oldu. kalite olarak feragat ettim ama donanım olarak üst seviye bir araç aldım. "