Çamurlukla kapı altı hizasızlığı yaşayan varmı aranızda?

arkadaşlar rüzgar sesiyle alakalı aracın servise üçüncü gidişi bugün sabah servise bıraktım bakalım inşallah bu sefer çözülür.

inşallah ismail çözümü buradan bildirirsen sevinirim.

arkdaşlar aracımın rüzgar sesi için servise gideceğim gün sol kapımın çamurlakla aynı hızada olmadığını farkettim belli bir şekilde kapımın alt kısmı daha içeride kalıyor bu sorunu yaşayan varmı varsa ne gibi bir yol izlendi yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Merhaba arkadaşım, öncelikle geçmiş olsun aynı sorun bendede vardı ve tek sorun değildi.Arabamın kapılarını hızlı kapamaktan baska bir şekilde kapayamamam sebebiyle servise gittim, ve servis bana kapı fitilleri daha cok yeni zamanla alışır kolay kapanır dedi ve bu cevap beni tatmin etmedi o sırada arkadaşımla sol ön çamurluğun hizasının tam olmadığını farkettık iyice canım sıkıldı birazdaha incelemeye başladım sol kapı fitilinin belden aşağısıda yoktu, bunlar yetmezmiş gibi bagaj hizasıda bir değildi.Aracın içine gelen rüzgar sesi bendede vardı ve bunca hatadan sonra oda artık bardağı taşıran son damla oldu(BURSA MAİS) servis müdürüyle konustum, mais genel müdürlüğüne e-email attım telefon görüşmeleri vs. tüketici mah. kadar gideceğimi söyledim, 1 hafta sonra telefonla aradılar servise çağırdılar kaporta hizaları düzeltildi kapı fitili için parça bekleniyor şu anda halen, rüzgar sesi içinde fabrikadan mühendisler geldi özel kulaklıklarla test sürüşüne çıkıldı, ve sesin bu klasman bir araç için normal olduğu rüzgar testinden geçtiği aracın içine hava girişi bulunmadığı söylendi.

Şimdi kıllandım. En kısa zamanda gidip araca bakacağım... :-)

Bugün bir Clio gördüm park halinde siyah , hemen gittim baktım onda yoktu .

Daha öncede belirttigim gibi ruzgar sesi tam olarak B sinifi araclarda oldugu gibi. Tabi bu bi bahane degil ama boyle sorunlar sadece bu firmaya ozel degil. Sunuda belirtmek isterimki artik megane'nin fiyatinin bi volkswagen'dan farki yok. Yani gidip alman yapimini kullanmak cok daha iyidir. Yerli fabrika uretimi araclar hep boyle oluyor ve iste bu yuzden Türkiye'ye de yatirim yapilmio ;) daha once ford focusu aldigimda hic ilgisizlik, lakayitlik yasamamistim ama renaultta ne zamanki sikayet edecegini ne zamanki mahkemeye basvuracagini soyluyorsun daha telefonundan sonra 24 saat gecmeden arabani bile getiriyorlar...

Aynu Sorun Bendede War Ön Sağ Kapı Gözle Görülür Derece İçeride Duruyor Bende En Kısa Zamanda Gidip Bırakıcam Arabayı Servise Müdürüne Varana Kadar Arıcam Ne Sorunu Varsa Halledip Öle Versinler

öncelikle mlhozgc verdiğin bilgi için teşşekkür ederim bende o yolu izliyorum suan ama ben direk iade ye yönelik hareketler bulunuyorum çünkü ben arabamı istemiyorum artık içine bindiğimde muziğin sesisini acıp diğer seslere kendimi kapatıyorum aracımı alalı 1 ayı geçti arka kısmını daha inceleyemedim bile 1. 86 boyum var merak ediyrum diz mesafesi nasıl diye ama korkumdan arkda da bir sorun vardır belki diye arkama bakamıyorum keza bagajımda aynı şekilde korkutuyor yarın tam bir sonuç alacam inşallah eğer ilgisizlik devam ederse şirket avukatları ve tüketici haklarıyla sorunumu halledeceğim diye umut ediyorum

bu arada bugün yaptıgım uzun yolculukta 0.9 benzinli aracımla bir depo benzinle 720 km eco modda yol gittim dönüş yolculuğumun vieosunu paylaşacam inşallah istanbul-ankara-eskişehir yiğidi öldür hakkını yeme :P 40 litrelik depoyla

Depo 45 degilmi ?

Geri