Çamurlukla kapı altı hizasızlığı yaşayan varmı aranızda?

40 olamaz yaw kesinlikle 45

depomu fulledim en alt çizgisine gelene kadar benzin almadım 40litre harcan mış gözüküyordu eğer bilmediğim bir yedek depo vs birşey varsa birşey diyemem ...

Araba stop ettiyse 40 litrese benzin bittiyse 40 lt diyebilirz , ama adam oraya 45 litre demisse 45 ten kucuk olamaz olursa mahkemeye verme yetkiniz bile dogar

araba istop etmedi benzinliğe 39 litrede girdim tüketilen 0 çizgisindeydi cesaret edemedim daha gitmeye ama şuda var eğer telefonunuza clio guide indirirseniz oradam arka seceniği secip yakıt deposu kısmını okursanız orada da belirtiliyor zaten 0,9 luk aracalarda 40 veya 45 litrelik diye belirtiyor ...

Evet ama renault offical sitede 45 diyor

Siz videoyu paylaşın altına bir video da biz paylaşalım :aytuğ
Şaka gibi değerler geliyor akşama :D 1.5 dci

Daha öncede belirttigim gibi ruzgar sesi tam olarak B sinifi araclarda oldugu gibi. Tabi bu bi bahane degil ama boyle sorunlar sadece bu firmaya ozel degil. Sunuda belirtmek isterimki artik megane'nin fiyatinin bi volkswagen'dan farki yok. Yani gidip alman yapimini kullanmak cok daha iyidir. Yerli fabrika uretimi araclar hep boyle oluyor ve iste bu yuzden Türkiye'ye de yatirim yapilmio ;) daha once ford focusu aldigimda hic ilgisizlik, lakayitlik yasamamistim ama renaultta ne zamanki sikayet edecegini ne zamanki mahkemeye basvuracagini soyluyorsun daha telefonundan sonra 24 saat gecmeden arabani bile getiriyorlar...

hocam, megane fiyatı hangi volkswagen fiyatına yaklaşmış açıklayabilir misin?

[TABLE="width: 575"]
[TR]
[TD]Yeni Megane Icon 1.5 dCi EDC 110 bg
[/TD]
[TD="class: price-column-2, align: center"]61.700 TL[/TD]
[TD="class: price-column-2, align: center"]58.700 TL[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TABLE="class: icerik tbl1, width: 98%"]
[TR]
[TD="class: first, width: 210, align: left"]Yeni Golf 1.6 TDI 105 PS BlueMotion Technology Tiptr. DSG[/TD]
[TD="width: 150, align: left"]Highline[/TD]
[TD="class: fiyat, align: right"]72.200 TL[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

hocam, megane fiyatı hangi volkswagen fiyatına yaklaşmış açıklayabilir misin?

[TABLE="width: 575"]
[TR]
[TD]Yeni Megane Icon 1.5 dCi EDC 110 bg[/TD]
[TD="class: price-column-2, align: center"]61.700 TL[/TD]
[TD="class: price-column-2, align: center"]58.700 TL[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TABLE="class: icerik tbl1, width: 98%"]
[TR]
[TD="class: first, width: 210, align: left"]Yeni Golf 1.6 TDI 105 PS BlueMotion Technology Tiptr. DSG[/TD]
[TD="width: 150, align: left"]Highline[/TD]
[TD="class: fiyat, align: right"]72.200 TL[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Yeni Megane HB GT-Line Energy 1.6 dCi 130 bg Euro 5
[TABLE="width: 562"]
[TR]
[TD]Toplam[/TD]
[TD="class: price_1 price_1_2, align: center"]70.200 TL[/TD]
[TD="class: price_2 price_1_2, align: center"]67.200 TL
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
sadece sunroof'u kaldırıp opsiyonları full yaptığınızda gayette yaklaşıyor.

Bu olay sadece Clio 4' e mahsus birşey değil Kangoolardan Meganelara kadar süre gelen bir düzen
Onlar bu tarz olayları anlatmadılar anlatamadılar belkide dediğiniz gibi korktular
Çünkü araçlarının çok sorunlu bir araç olduğu bilinç altı oluşup ikinci elde güzel fiyatlara satılamayacaktı
Sizde bu tarz konuları açmakta tabiki özgürsünüz fakat ilk aşama gidin bunu bir renaultla paylaşın baksınlar
Ben çoğu söylenilen şeyide gözümle görmediğim için alınmayın ama abartıldığını düşünüyorum
Arkadaşlar kapı hizaları için çok sinir yapmanıza gerek yok
Ben kendi aracımda 4 gözle pür dikkat bakmadım henüz ama kapılarda veya bagajda yüzeysel baktığımda bir sıkıntı göremedim

Geri