Bu dci motor kapağından arıyorum...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan *USTA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bakı sevgili arkadaşlar foruma ben yeni üye oldum ama web üstünde daha önce senelerdir bazı forumlarda bu tip etkinliklerin yapıldığını biliyorum. Bu şikayetleri forumda İstanbul bölgesinde ikamet eden sevgili arkadaşlarımız Genel müdürlüğe iletirlerse çok harika olur.

Ben aklıma takılan her konuda mail gönderiyorum Mais Genel Müdürlüğe...:eyv

şikayetlerimiz diye bir konu açalım , herkes oraya bildirsin şikayetlerini sonra mail yoluyla göndeririz.

Araç almamakla Renault firmasının dikkatini çekemezsin. Şikayet yazarak çekersin.

Yanliş Katılmıyorum Esas Yapilabilse Almamak En Büyük Tepki Ama Nerede Avrupada Da Yakit Maliyetleri Arttiğindan Zam Oluyor Ama Az Nedeni Halk Ayaklaniyor Hemen Tırlar Otoyollari Kilitliyor Oradaki Siyasiler De Vergiden Feragat Edip Fazla Yansitmiyorlar Bak Birde Ülkemize

Bence genel müdürlüğe forum adına gidilmesi için bir arkadaşımız organizasyon yapsa.

Arkadaşlar gerçekten gidebilme imkanı olursa çok güzel olur. Sonuçta sözlü veyahut yazılı yaptığımız şikayetlerin hepsi ordada forum adına söylenmiş olur

şikayet var.com a da yazarsanız ordanda sesinizi duyurmuş olursunuz %80 geri dönüş saglıyorlar

Pekala şikayetinize yapıcımı cevap verildi. Sonuçta müşteri hizmetleride telefonla aynı cevabı veriyor.

Geri