Bu dci motor kapağından arıyorum...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan *USTA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Resimlerini bekliyoruz..

Tabiki sevgili arkadaşlar. Umarım güzel paylaşımlarımı yapacağım.

Kangolarada bu kapak olucak. Çünkü k9k-t766 dizellerinin motor oturma tipi clio-3 faz-1,2 ve kangolarda aynı.

Abi canlıcanlı deneyemesekte ben resimleri çekip burdan paylaşacağım. Kangooların motor oturma dizaynıyla clio-3 faz1 ve 2 lerin oturma dizaynı aynı. İkiside çok yukarıda duran dizel makineler. O konuda hiç şüpheniz olmasın çünkü clio'ya uyan onada uyar.

Sen gel bir ara hem kahve içeriz hem deneriz...:eyv

Saypar Otomotivden aldığım motor üst muhafaza kapağı geldi. Kargoyla. Kapak orjinal ve içi gri sünger kaplı. Teşekkürler Saypar otomotive dün akam kargo ve sabah elimde çok teşekkür ederim. Her ne kadar Renault bu kapağın takılmasını çoğu araçta gerekli görmemişsede ben aldım ve araca taktım ve cuk oturdu. Yanlız bir bacak yani araçlarımızda sadece motora radyatör tarafından baktığımızda 2 bacak var diğer bacak intercooler hortumunun geçtiği yerde olması lazım ama yok. Çünkü oraya koyacak yerde yok. Yani kapağı iki adet pim tutuyor oda zaten yetiyor. Ses içeriye biraz daha az geliyor. Ve dışarıdan motor sesi daha az duyuluyor. Tavsiye ederim. Resimleri ekleyeceğim.

Hadi Hayırlı Olsun Kapıda Ödeme Şekliyle Mi Aldiniz Kapaği Yazmamişsiniz Fiyati Ne Kadar ? Fotolari Bekliyoruz

Sevgili Apsuvai Saypar otomotiv ref:8200383342 266 tl liste fiyatlı clio-3 kangoo, modüs dci motor kapağını kampanya fiyatıyla 200 tl ye gönderdi. Banka havalesi yaptım. Onlarda hemen kargoya akam verip sabah elimd eoldu. Bu kapağın ikinci elini ebya sitesinde bulmuştum burada bu kapaktan almak isteyen olursa diye ama toplamda 150 tl ye felan geliyordu. Satılar sterlin hesabından olunca mecburen bu kapak 150 tl ye geliyor. 200 tl kampanyalı sıfırı. Renault çoğu modele koymadığı bu kapağı nedne gereksiz gördü oda bir merak sorusu. Ama şu bir gerçek clio-3 lerde motor çok yukarıda. Maliyetten kıssa bile Fransadaki modellerede takmalıydı ama yok.

Hayırlı olsun kardeşim,geçen bende baktım 2 tane geçme yeri vardı motorun üzerinde,3 olması lazım esasında...

Geri