Bu dci motor kapağından arıyorum...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan *USTA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bende De Var 2 Tane Takılma Yeri Eğer Oraya Kapak Olmayacaksa Takılma Yeri Neden Var Ki

Bütün dci lerde var onlar...

Sevgili Apsuvai Saypar otomotiv ref:8200383342 266 tl liste fiyatlı clio-3 kangoo, modüs dci motor kapağını kampanya fiyatıyla 200 tl ye gönderdi. Banka havalesi yaptım. Onlarda hemen kargoya akam verip sabah elimd eoldu. Bu kapağın ikinci elini ebya sitesinde bulmuştum burada bu kapaktan almak isteyen olursa diye ama toplamda 150 tl ye felan geliyordu. Satılar sterlin hesabından olunca mecburen bu kapak 150 tl ye geliyor. 200 tl kampanyalı sıfırı. Renault çoğu modele koymadığı bu kapağı nedne gereksiz gördü oda bir merak sorusu. Ama şu bir gerçek clio-3 lerde motor çok yukarıda. Maliyetten kıssa bile Fransadaki modellerede takmalıydı ama yok.

Gayet İyi Fiyata Almişssiniz Kapaği Bravo Saypar Otomotive

Şimdi sevgili arkadaşlar. Motor da birçok kablo geçişi aküye doğru olunca sanırım oraya bir tane pim sığdıramamışlar. Ki zaten koyacak yerde inanın yok. Zaten resimleri çekince göreceksiniz. Yani Renault bence takmamasının sebebi Bu pim olmadığı için olabilir. Ama diğer bacak bota genede sağlam oturuyor. Dci motorum sessiz çalışıyor ama kapak sesi dahada kesti. Yani ikinci el yurt dıınan alacağıma Saypardan 200 tl ye aldım. Belki 200 tl verilmez diyeceksiniz ama ben aracın motorunun üstten gelecek pisliklerden korunması için almak istedim.

Tebrik Ederim Akıllı Seçim Çikma Alacağina Sifir Almak Daha Makul Saypar Da İndirim Yapmiş Saolsun Fotolari Bekliyoruz

266.5 liradan 200 liraya inmeleri harika bir olay...:eyv

Yani Renault'a sordum yani aracı aldığım yere en son 240 olur dedi yani sanırım Yüzde 10-17 arası yaptı. Saypar sağolsun. Bu foruma üye oldum USTA sayesinde bu kapağı almama vesile oldu.

Geçenlerde bu saçma sapan olaylarda ötürü aracı satmayı bile düüşündüm. Ama satsam ne alacağımki. Bİr önceki aracım toyota corolla d-4d idi fazla yakıyordu. Ve hantaldı. Elegant modeli ama hız sabitleyici yok. Takır tukur sesler geliyordu. İkinci el almıştım satarrken zarar etmedim ama karda etmedim. Dci 85 bg. bir executive grand tour alınca tüketim ve atiklik satmama mani oldu. Şu ledlerin neden yanmadığınıda bulunca burda sorunu olan kimse kalmayacak.

İnşallah Bulursun O İşede Bir Çözüm Sen Yazmişsin Ne Güzel Bizde De Var Corolla Ben Bir İki Sefer Bindim Hiç Beğenmedim O Parayi Haketmiyor O Arabalar O Paraya Alman Dizellerden Almak Daha Mantıklı Clio Ve Diğer Renaultlar İse Bazi Küçük Konfor Eksiklikleri Olsada Yakıt Ve Motor Mekanik Açisindan Gayet Sağlikli Arabalar Kullandikca Zaten Sizde Anlayacaksiniz Ne Demek İstediğimi

Zaten inanki aracımdan hiçbir sıkıntım yok. Beyaz renk ayrı bir güzel duruyor cliolarda tipi felan gerçekten çok çekici Motor kaputunun kısacık olması ayrı bir güzellik katıyor. Ben aracımı çok seviyorum motor çok seri aygır gibi tırmanıyor rampa klimada devrede hanımın eşyaları felan ve arkada 2 de akrabamız vardı inanın araç tork devrini alınca 5 bile istiyor. Gemlik'den Bursa'ya giderken çıkılan bayırda araba 2300 rpmde 5 istedi. ama ben gene 4 le çıktım. Yani diyeceğim makine çok güçlü 85 cliolarala tam oturmuş. Ama bir ledlerin yanmaması sorununu yarın servise tekrar sorcam. Aracı bilgisayara bağlatacam. Olmadı hafta sonu küçük bir cerrahi operasyon gerekli ise yapılacak.

Geri