Bu dci motor kapağından arıyorum...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan *USTA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Pekala şikayetinize yapıcımı cevap verildi. Sonuçta müşteri hizmetleride telefonla aynı cevabı veriyor.

Evet Problem Halloldu Çok Şükür Fakat Ben Arabadan Soğudum İçin Sattim Fakat Yine Aynindan Aldim Motor Farkli Tabi 105 Hp Aldim

Sevgili Apsuvai bende şikayetimi yptım şikayetvar'a ama cevap her zamanki gibi basma kalıp ve sade. Model geliştirme ve üretim araçların piyasa sürülmesini bu biçimde karara verdiği için yönetimin kararı bu imiş. Şimdi sizin yapte yaptığınız şikayetler dikkate alıncak ve yeni arçlarda gerekli görülürse bu özellikler koyulacak. denildi. Hahahahahahahahahahahahah:)

Aracımı çok seviyorum ve çok beğeniyorum. Ama ne yazıkki bazen neden ikinci el toyota almadım diye kendime soruyorum.

Usta hani bu kapağı yurt dışından felan getirtiriz diyordun:) yokmu bir gelişme.

Renault Fransa sitesinden Renault Tv linkindeki tüm videoları inceledim. Eco-2 programı felan ve bir baktım clionun en ful modelinin motor kapağını açtı. Birde baktım. Kapak onlardada yok. Demekki bizim gibi onlarda kapaksız. Ki bu araçlar 17 inç. Tamamen Fransız modelleri.

Saypar otomotivden sipariş etmiş olduğum kapak yarın elime ulaşınca motor üstündeki yerine monte edip tesbit ettiğim farklılıkları sizlerle paylaşacağım sevgili arkadaşlar. Ama tahmin ediyorumki sesi epey bir azaltacak ve motorun üstündeki toz birikmesini engelleyecek gibime geliyor.

Saypar otomotivden sipariş etmiş olduğum kapak yarın elime ulaşınca motor üstündeki yerine monte edip tesbit ettiğim farklılıkları sizlerle paylaşacağım sevgili arkadaşlar. Ama tahmin ediyorumki sesi epey bir azaltacak ve motorun üstündeki toz birikmesini engelleyecek gibime geliyor.
Resimlemeyide unutma Sezgin duruma göre bizde arayışlara başlayalım...

Tabiki sevgili arkadaşlarım. Saypar çok uygun bir fiyata verdi. Bu kapağın çıkmasını 100 sterline ebaydan bulmuştum ama ne yazıkki kargo v.s. dahil gümrük felan 150 tl ye geliyordu. Ama sıfırınıda aşağı yukarı aynı fiyata Saypardan aldım. Bakalım yarın gelince tüm paylaşımları burdan yaparız sevgili arkadaşlar. Ama bundan emin olunki Renault TV'deki hiçbir clio-3 faz-2 dci de bu kapak yok. Hemde bunlar showroom araçları. Demekki bir çok arabada bu kapak yok. Bendede şimdi acaba bu kapak motor çok yukarıda kaldığı için olurmu tereddütü başladı. Ama tahminim cuk oturcak.

Hayırlısı olsun kardeşim,denedikten sonraki izlenimlerini merak ediyorum...:eyv

Geri