Bu dci motor kapağından arıyorum...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan *USTA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bende bu araçların eksiklerini ilk bu biçimde olduğunu bilen tüketiciler bu konular ile ilgili yazı yazsalardı bu tip komiklikler olmazdı. Sorumluluk çok önemli.

bilinçli tüketicilerimiz olsa çok şey değişirdi hayatımızda , benzinde bu fiyat olmayabilirdi mesela adamlar arabaları yok satıyor halil emminin aldığı araç tr de olan tek araçtı o yüzden pek umursayacaklarını sanmıyorum.

Bakın Toyotaya adamlar nasıl araçları devamlı geri çağırıyor. İlk başlarda Toyota alcaktım ikinci el ama bu geri çağırmadan dolayı almaya çekindim. Ama gel görki adamlar sorumluluk duygusunun kaizen felsefesiyle harmanlanmasıyla muhteşem müşteri memnuniyeti sağlıyorlar.

Forumda Olma Sebebim Bu Evet Renault Fanatiğiyim Fakat Ayni Zamanda Da Bu İşlemler İçin Renaultun Başini Epey Ağritanlardanim Sorumluluğu Araci Satmakla Bitmediğini Bilen Ender Firmalardan Biri Olsada Son Zamanlarda Bir Gevşeme Var Ve Benim Kanaatimce Piyasa Şartlari Zorluyor Bu Durumlara Firmalari Maliyetler Artarken Yapilan Zamlar Ortada Tamam Ciddi Paralar Veriyoruz Araçlara Bizde Ama Bozukluk Çok Daha Derin Konu Neyse

Ben hep olaya farklı bakıyorum, demekki araçlarımız çok başarılıki detaylar artık gözümüze batıyor .

İşte bence bu konular hiç çekinmeden yazın şikayet yazılarınıza. İşleyin bunları tüketici olarak şikayet defterine, Kimse birşey kaybetmiş değil, firma bunları anlayıp düzeltme yoluna gidecektir.

Sevgili Ozan tabiki araçlarımız çok başarılı bak dikkat edersen ben burda bir motor, bir fren, bir dizayn ile ilgili bir eleştiri yapmıyorum. Aracımdan çok memnunum ve iyiki bunu seçip almışım. Ama bazı şeylerde şikayetlerle ortaya çıkıyor.

Bakın Toyotaya adamlar nasıl araçları devamlı geri çağırıyor. İlk başlarda Toyota alcaktım ikinci el ama bu geri çağırmadan dolayı almaya çekindim. Ama gel görki adamlar sorumluluk duygusunun kaizen felsefesiyle harmanlanmasıyla muhteşem müşteri memnuniyeti sağlıyorlar.

Öyle Belki Ama Dünya Çapinda Bakarsak Toyota Bu İşten Maliyet Açisindan Çok Zor Bir Durumda Ve Dünyada İşler Ülkemizde Ki Gibi İşlemiyor O Yüzden Toyota Geri Çağirip Ne Gerekiyorsa Yapiyor Hem Hukuki Problem Yönünden Hemde Tabi Marka Açisindan

Ben hep olaya farklı bakıyorum, demekki araçlarımız çok başarılıki detaylar artık gözümüze batıyor .

Aynen Katılıyorum Zaten Renault Fanatiği Olmamizdaki En Büyük Sebeb Sağlam Mekanik Ve Ekonomi Yoksa Başka Araçlarada Sahibiz Fakat Sık Kullandiğimiz Araçlar Hep Renault

sevgili ozan tabiki araçlarımız çok başarılı bak dikat edersen ben buda bir motor bir fren bir dizayn ile ilgili bir eleştiri yapmıyorum. Aracımdan çok memnunum ve iyiki bunu seçip almışım. Ama bazı şeylerde şikayetlerle ortaya çıkıyor.

ama hem şikayet edip hemde almaya devam edersek bu ne çelişki diye sormazlarmı adama.araç satışlarında düşme olacakki hatalarını görsünler öyle birşey olmayacağına görede böyle devam ederler.
Yurt dışında araçlarımızın çok daha iyi versiyonları var hepimizin tercih edeceği o zaman onları talep edelim kötüleri hep tr de bilmiyorum farketinizmi.

Sevgili arkadaşlarım forumda şikayetlerin birçoğu belli bunlarla ilgili şikayetlerimizi forum adına toplanıp arkadaşlarımız gidip şikayette bulunamazmı genel müdürlüğe?

Araç almamakla Renault firmasının dikkatini çekemezsin. Şikayet yazarak çekersin.

Geri