Bu dci motor kapağından arıyorum...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan *USTA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Zaten sevgili Tolga nedense Renault bu kapakları koymuyor. Bir sebebi olmalı maliyet kısma politikasımı yoksa başka bir işmi var bunun içinde. Sizin aracınızdada cam açma butonları yanıyormu geceleri.

Zaten sevgili Tolga nedense Renault bu kapakları koymuyor. Bir sebebi olmalı maliyet kısma politikasımı yoksa başka bir işmi var bunun içinde. Sizin aracınızdada cam açma butonları yanıyormu geceleri.

Fluence dan bahsediyorsun yanmazmı hiç,Kangoo da bile bütün kapılarda yanıyor...:eyv

O zaman bir yanlışlık var bizde:)))

valla artık bilemiyorum neden koymuyorlar bu kapakları maliyetten kaçmak için olsa kaç liraya mal olur ki onlara bana çok anlamsız geliyor böyle şeyler...ışık olarak ne var ne yok yanıyo bizde :) sizin araç neydi abi?

Son düzenleme:
Clio 3 HB 1.5 dci kullanıyor,benim anlamadığım nokta,36.500 liralık fiyata sahip bir aracın cam açma butonlarındaki ledler neden yanmaz,torpidosunda neden ışık olmaz,ESP_ASR neden standart olmaz...

maşallah yani torpidadamı ışık yok hehehehehehe bu kadarı harbiden pes yani abi fiyatın artması kaliteyi artırmıyor demekki renault araçlarda 28000 tl lik clio ile 36000 tl lik clioya aynı muameleyi yapıyorlar

Yani ben otomobil üreticisi değilim ama dci makinem gerçekten çok az yakıyor ve tam bir performans motoru. Bu ufak komiklikleri görmemezlikten geliyorum. Ama araç verildiği paranın hakkını gerçekten veriyor. Aracın görünüşü v.b. gayet kullanışlı. B segmenti bir araç olarak gayet başarılı. Ama inanın ben bile anlamış değilim bu ufak tefek eksikleri. Yani torpido lambası olsun cam açma ışıklandırması olsun motor kapağı olsun neden gerek görmemişler. Arkadaşlar herkes aracında gördüğü eksiklikleri üşenmeden,

RENAULT-MAİS A.Ş.
Adres :Fatih Sultan Mehmet Mahallesi
Balkan Caddesi No:47
PK 34770
Ümraniye - İstanbul
Telefon :(216) 645 66 66
Fax :(216) 645 66 88

GENEL MÜDÜRLÜK:
Oyak Renault Otomobil Fabrikaları A.Ş.
Genel Müdürlük
Kısıklı Mahallesi, Hanım Seti Sokak No:55
34692 Üsküdar - İstanbul
Tel : 0216-524 79 00
Faks : 0216-524 79 79

FABRİKA:
Fabrika : Organize Sanayi Bölgesi
PK.255
16372 Bursa
Tel: 0224-219 45 00
Faks : 0224-219 46 41

Bu adreslere yazsın sevgili arkadaşlar. Belki şikayetlerimiz dikkate alınır.

Son düzenleme:
Araçlari Görerek Ve Bilerek Aliyoruz Ama Haksizlik Olmasin
Tamam Malzemelerde Değişiklik Olabilir Şikayet De Edebiliriz
Fakat Muhabbet Hukuki Bir Probleme Dönüşmesin Yazdiklarimiza Daha Dikkat Edelim

Sevgili Apsuvai bu saydıklarım sanırım özellik olmamalı. Toplasan 300 tl emeyen bu parçaları takmamak akıllara başka soruları getiriyor. Ben bilinçli bir tüketiciyim ve bunu sormak benimde herkesinde hakkı. Çünkü hiç kimse bu devride kolay kazanmıyor o meblağları değilmi. Amacımız ters giden bazı şeyleri düzeltmek olmalı. Biz bu markayı seven kişileriz ama bu marka bize böyle yaparsa yaptığı otomobillerde akıl erdiremediğimiz komiklikler olursa ister istemez bizede neden deme hakkı doğar.

Sevgili Apsuvai bu saydıklarım sanırım özellik olmamalı. Toplasan 300 tl emeyen bu parçaları takmamak akıllara başka soruları getiriyor. Ben bilinçli bir tüketiciyim ve bunu sormak benimde herkesinde hakkı. Çünkü hiç kimse bu devride kolay kazanmıyor o meblağları değilmi. Amacımız ters giden bazı şeyleri düzeltmek olmalı. Biz bu markayı seven kişileriz ama bu marka bize böyle yaparsa yaptığı otomobillerde akıl erdiremediğimiz komiklikler olursa ister istemez bizede neden deme hakkı doğar.

Senin arabaya kardeş geldi...:eyv
http://www.renaultfanclub.com/rfc-uye-araclari/9779-beklenen-arac-bulut-geldi.html

Geri