Bu dci motor kapağından arıyorum...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan *USTA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
clıo 3 araçların hiç birinde bu kapaktan çıkanı görmedim.ama resımlerden cuk oturacağı kanaatındeyım.
benım sıze verdığım fıyat clıo 3 için katalogda yer alan bir kapak.

Cotech şu 2011 yılından sonra üretilen clio-3 modellerinde tek fark en arkada plaka hizasındaki parlak yazan metalik dci yazısı. Bu yazısı megane-3 lerdede var. Bu yazının ref: nounu verirmisin ve fiyatı nedir.

Cotech şu 2011 yılından sonra üretilen clio-3 modellerinde tek fark en arkada plaka hizasındaki parlak yazan metalik dci yazısı. Bu yazısı megane-3 lerdede var. Bu yazının ref: nounu verirmisin ve fiyatı nedir.

Konuyla Alakasi Yok Bu Sorunun Ve Kendinizi Tanitsaniz Yararli Olur

Konuyla alakası olup olmadığı değil konu. Ben Sezgin foruma üye oldum. Ve bu yazıdan varmı onu soruyorum. Biliyorum bu bir problem değil. Ama ben ref noyu istedim.

Konuyla alakası olup olmadığı değil konu. Ben Sezgin foruma üye oldum. Ve bu yazıdan varmı onu soruyorum. Biliyorum bu bir problem değil. Ama ben ref noyu istedim.

Sezgi Kardeş O Yaziyi Yedek Parça Bölümünde Sorarsaniz Size Yardimci Olunacaktir

Teşekkür ederim. Oraya yazayım.

Varmı acaba kapaktan alan veyahut aracında olan. Ses konusunda epey bir izolasyon yapıyodur tahinim.

benzinli araçta ses olarak çok farketmiyor o kapak bizimde megane 2 de vardı ama fluence da yok ama flu içeri ses almıyor
Varmı acaba kapaktan alan veyahut aracında olan. Ses konusunda epey bir izolasyon yapıyodur tahinim.

Geri