Bu dci motor kapağından arıyorum...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan *USTA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Aydınlatma için tavanda bulunan orta çelik bariyerin altına gelen çıkıntıya açılı bir biçimde arkadalki koltuklara bakacak biçimde çok güzel ve ortalayarak kaplamayı maket bıçağıyla kestim ve içinin boş olduğunu gördüm. Öndeki kablonun şerit ve çok nazikçe keslilp yeni tesisat çekmem kaldı. Oda bugün açık elektrikçi olmadığı için sadece lambayı kestiğim yuvaya güzelce oturttum bakalım onuda yapalım görüntüleri sizlerle tavan aydınlatması başlığı altında paylaşacağım.

Son düzenleme:
1226d1300627905-bu-dci-motor-kapagindan-ariyorum-siteye-8.jpg

Hadi gözün aydın Sezgin, hayırlı olsun...:eyv
Sağ tarafı ne yaptın boştamı duruyor zamanla ses yapmasın kapak?

çok düzenligösteriyor kapak bi başka ya :)

Şimdi motora benzemiş işte,güle güle kullan...:eyv

Yok abi ses yapmıyor çünkü dizel makine çok yukarıda olduğu için kaput süngeri çok yumuşakça dokunuyor. O yüzden sorun olmuyor. ama daha önceki mesajımda belirtiğim gibi bu pimlerden bir başka dci dizel motorunda çıkma felan bulabilirmiyiz onuda o boşta kalan uca yerleştirecem. Yardımlarınızı bekliyorum.

Sevgili arkadaşlar. Test ettim ve gördüm. Dci motor kapağı bugün bir kangoo multix üstünde denenmiştir ve mükemmel sonuç alınmıştır. Bu kapak kangoların makineyede tam oturuyor. 200 tl bence çok fazla değil gibi sonuçta bu kapak çoğu dci da yok Fransadakilerin çoğundada yok. Ben yararını görüyorum. Motor odası gayet şık oldu. Saypar sağolsun 200 tl gibi bir fiyata verdi servis ise 250 tl diyor buna indirimli.

Son düzenleme:
Yok abi ses yapmıyor çünkü dizel makine çok yukarıda olduğu için kaput süngeri çok yumuşakça dokunuyor. O yüzden sorun olmuyor. ama daha önceki mesajımda belirtiğim gibi bu pimlerden bir başka dci dizel motorunda çıkma felan bulabilirmiyiz onuda o boşta kalan uca yerleştirecem. Yardımlarınızı bekliyorum.

Üzerinde olan pimler kaynaklı, bulsan bile nasıl monte olacak onlar...

105 Lik Kangoolara Olmaz Ama Heralde Yapi Farkli Çünkü 105 Lik Fluence Kapaği Bulmak Lazım

Onu şu şekilde yapıcam:

En sağda bulunan motor kaldırma kulağının orda bir boşluk var eklediğim resimlerden birinde tek orası var. Mapanın yani kaldırma kulağının ordan (eğer bunun orjinalini bulamazasam) bir levha saç yardımıyla mapanın ordaki delikle çakışcak şekilde levhaya delik açıp üstünede pimi kaynaklayıp siyaha boyayıp yerine monte edicem aynı orjinali gibi olcak. Ama bir çıkmacıdan orjinali varsa çok dha güzel olur. Varmıdır bildiğiniz motor çıkması. Pimlerini alabileceğim.

Son düzenleme:
Geri