Bu dci motor kapağından arıyorum...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan *USTA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Fluencelerdede kapak yok. Onlarada sanırım bu kapak oturur gibi. Çünkü motor yerleşim biçimi cliolardaki gibi.

Sevgili arkadaşlar. Test ettim ve gördüm. Dci motor kapağı bugün bir kangoo multix üstünde denenmiştir ve mükemmel sonuç alınmıştır. Bu kapak kangoların makineyede tam oturuyor. 200 tl bence çok fazla değil gibi sonuçta bu kapak çoğu dci da yok Fransadakilerin çoğundada yok. Ben yararını görüyorum. Motor odası gayet şık oldu. Saypar sağolsun 200 tl gibi bir fiyata verdi servis ise 250 tl diyor buna indirimli.

Çıkma olarak bulunacağına eminim... :eyv 200lira bence bir kapağa çok :eyv

Sanırım çıkmada olsa 150 den aşağı bulunacağını pek sanmam. Bu konu üstünde çok araştırdım yurt dışında ebay isimli alıveri sitesinde çıkmasını buldum, çıkması dahi (ki çok temiz bile görünmüyordu) onun bile bana herşey dahil gelmesi 150 tl yi buldu. bence 200 tl bunun yanında çok büyük bir meblağ değil. Sonuçta sıfır.

Son düzenleme:
Bu fiyat normal arkadaşlar daha aşağıya Türkiye'de bulmak çok zor...

evet bizdede kapak yok ama benzinli versiyonunda gerek yok çünkü hiç ses almıyor içeri sıkıntı yok yani ama dizelleri bilmem
Fluencelerdede kapak yok. Onlarada sanırım bu kapak oturur gibi. Çünkü motor yerleşim biçimi cliolardaki gibi.

Türkiyede bulunması için bütün cliolarda olmalı. Ama bakın ülkemiz genelinde çoğu clioda bu kapak yok ne yazıkki. ancak yan sanayisi olur diye çok araştırdım. O bile yok. Benim almamdaki sebep motorun üstü toz oluyor. Ve daha düzenli bir görüntü için. Zaten dizellerimiz sınıfındaki makinelere göre (TDCI, D-4D, CRDI, CDTI, TDI) gayet sessiz ve çok güçlü. İllaki alınmalı diye bir durum yok bence. Ben şahsen aracıma gerekli diye düşündüm ve aldım ama iyiki almışım. Tavsiyede ederim açıkçası sevgili arkadaşlar.

Usta Dayıma sorucam özellikle. 0 yada 2. el Behçetoğullarında yardımcı olur gibi gelio.

Geri