Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bence yeni bir konu açıp resimle ( kapak resminle ) paylaşırsanız çok daha fazla kangoocuya yardımcı olmuş olacaksınız ( başlığıda googleda arayacakmış şekilde açarsanız size dua edenlerin sayısı çok olur )
Ben ilkleri yaşatmayı sevdim bu foruma iyiki üye olmuşum ve sizleri tanımışım. İlk yanmayan cam açma butonu led ve çakmak soketi lambası çalışması, ilave tavan aydınlatması, clio-3 faz-2 dci motor kapağı, stepne brandası v.b. iyide oldu. Araçları kendi kullanım stilimize göre orjinalliğini bozmada şekillendirmek güzel. Ama ehli ellerle.
Ben ilkleri yaşatmayı sevdim bu foruma iyiki üye olmuşum ve sizleri tanımışım. İlk yanmayan cam açma butonu led ve çakmak soketi lambası çalışması, ilave tavan aydınlatması, clio-3 faz-2 dci motor kapağı, stepne brandası v.b. iyide oldu. Araçları kendi kullanım stilimize göre orjinalliğini bozmada şekillendirmek güzel. Ama ehli ellerle.
Hepimizin amacı zaten burda güzel dostluklar bulup elbirliği ile sıkıntılarımızı gidermek,sizin aracınızda yeni olduğundan bu sıkıntıları çözen ilk kişilerden olacağınıza eminim ve çok kişiye ışık tutacaktır bu emekleriniz .Yapmamız gereken tek şey konu başlıklarını doğru açıp bir konu altında hepsini toplamaktansa her bir sıkıntı için ayrı konular altında paylaşıp daha çok bu sıkıntıları yaşayanların paylaştığınız konuları bulabilmesidir.