- Konuyu Başlatan
Normal halojen h1 sis ampüllerine göre çok büyük ledlerin orası geniş sığmadı delikten
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yoksa aynı yerdemi oturuyoruz herkeste aynı dert kardeşim 30 velet var her akşam işten geliyorum bahçede top oynayan 30 velet oluyorBenimde başım veletlerle dertte sanki stadyumdur 2 arabanın zor sığdığı aokakta top oynuyorlar ayaklarıda yamuk gülermisin ağlarmısın..
Konu açtım benim terbiyem müsade etmiyor çok kötü şeyler söylemeye rahatlayamadım birileri söylesinde içim rahat etsin bütün veletlerin sülalesinin ruhuna fatiha. ..
Anlamadım nereyi tam olarak kerdeşim ampül yuvaya oturumca tırnak olan tel takılması gereken yere girmiyorki törpü ile genişleyecek gibi değil orasıGiriş yerlerini törpüyle genişleteceksin o zaman başka türlü olmaz istersen tornavidayıda ısıt güzelce erit giriş yerini çok bol gelirsede ampülün etrafına elektrik bandı yap
..olduda bitti maşallah..
Tuzladaydım önceden şuan ataşehirdeyim herşey aile terbiyesinde bitiyor tabi çocuğu kişiliğide önemli yani eşeğe altın semer misali..ben küçük yaşta okul iş uğraştım durdum çok şükür 2 diplomam var el becerilerim yan meslekler falan kimse diyemezki sen zamanında şunu yaptın...bu çocuklar sadece küfürlü konuşma, internet kafeye gitme, yeme, okuldan kaçma vs hayvani vasıflardalar adam olacaklarmı vatana millete anasına babasına faydalı olacaklarmı merak ediyorum ne günlere kaldıkYoksa aynı yerdemi oturuyoruz herkeste aynı dert kardeşim 30 velet var her akşam işten geliyorum bahçede top oynayan 30 velet oluyor
Evlatlarımızı mevlaam korusun hayırlı olsun inşallah kardeşimTuzladaydım önceden şuan ataşehirdeyim herşey aile terbiyesinde bitiyor tabi çocuğu kişiliğide önemli yani eşeğe altın semer misali..ben küçük yaşta okul iş uğraştım durdum çok şükür 2 diplomam var el becerilerim yan meslekler falan kimse diyemezki sen zamanında şunu yaptın...bu çocuklar sadece küfürlü konuşma, internet kafeye gitme, yeme, okuldan kaçma vs hayvani vasıflardalar adam olacaklarmı vatana millete anasına babasına faydalı olacaklarmı merak ediyorum ne günlere kaldık
Neden led aldığınıda merak ediyorum bak normal beyaz renk h1 alsan sorun yok 10 saniyede takardın şimdi maceranın ortasındasın..bana kalsa ledleri çıkartıp enteresan bir şekilde takarımda orada o l mam lazım şimdi...Anlamadım nereyi tam olarak kerdeşim ampül yuvaya oturumca tırnak olan tel takılması gereken yere girmiyorki törpü ile genişleyecek gibi değil orası
Ledler toplu olarak iyi canlı yanıyor sisler 60 w farlara osram almıştım ama sisleri taksaydık iyi olurdu canlı yanardı birde beyaz 60wNeden led aldığınıda merak ediyorum bak normal beyaz renk h1 alsan sorun yok 10 saniyede takardın şimdi maceranın ortasındasın..bana kalsa ledleri çıkartıp enteresan bir şekilde takarımda orada o l mam lazım şimdi...