Arabamı gören beğenip soruyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan memolikk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bu bu ledlerde yuvasından çıkıyor ama bozarsın büyük ihtimal çok hassas çünkü uğraştırır seni..bu şekilde çok şık duruyor kullanmak istiyorsan giriş yerini genişletmen lazım yoksa normal bişey takman gerekecek..
Şu işi bi yerde buluşup halletsek ne dersin ☺☺☺ ben hafta içi altunizade de işteyim haftasonu uydukent pendik sana nasıl ulaşayım diğeride gelirse senin arabayada benim kine de bunları taksak elin yatkın maşallah

Konuya başka yerden devam ettik ama ☺

Eakiden megane 2 vardı 0 sadece kullanmak nasip oldu bu aracı alınca haliyle öğrendim motor şanzıman hariç heryeri söküp taktım konularıda başka yere çektk maşallah çekim kuvvetimizE:):):)):)

Baya yoğunum ev kuruyorum çok çalışıyorum şuan ama müsait olunca kısmet olursa yaparız

Baya yoğunum ev kuruyorum çok çalışıyorum şuan ama müsait olunca kısmet olursa yaparız
Tamam dır o zaman acelee iş yok ne zaman gelirse o zaman

Aracına nazar boncuğu tak mutlaka bu kadar özeniyorsun müsibetleri defeder...

Bugün memorial ataşehir hast ne gittim vale ye bıraktım anahtarı sonra aldım gideceğim yanıma yaklaştı bir tanesi satılıkmı diye soruyor noldu istersen satarız dedim güzel araBan dedi ben 19 hastasıyım dedi nasıl desim gezmiş biraz km den anladım 4 km yapmış bakmış iyi dedi bende memnun oldum tabi hayırlısı

bir iki resim ekle de bizde beğenelim. Allah kaza bela vermesin

Geri