Arabamı gören beğenip soruyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan memolikk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bir iki resim ekle de bizde beğenelim. Allah kaza bela vermesin
Burada ki arkadaşlar ın arabasının tekwri olamaz benimki abim be gittiğim ustada yada birkaç tane kişi yanıma gelip temizmiş sa4ıyomusun dediler ama bana gaz mı verdiler bilmiyorum yeşil renk olduğundan fosfosrluda görünmüyor ama ☺☺☺😊

Camlara da film çektik 2 no simsiyah oldu içeri yakıtta süper sadece ön tampon ayrık duruyor sislere led de taktım beyaz ışık motoruda wd 40 la temİzledim bi uzun yol yapmadı kaldı bayramı bekliyoruz artık memlekete gitmek için

Kazasız belasız abi.:eyv

Camlara da film çektik 2 no simsiyah oldu içeri yakıtta süper sadece ön tampon ayrık duruyor sislere led de taktım beyaz ışık motoruda wd 40 la temİzledim bi uzun yol yapmadı kaldı bayramı bekliyoruz artık memlekete gitmek için

Ön tampon ayağı takılı mı? Benim aracı aldığımda da ön tampon ayrık duruyordu kaportacıya sordum eski sahibi tamponu değiştirmiş ayaklarını takmamışlarhehe

Ön tampon ayağı takılı mı? Benim aracı aldığımda da ön tampon ayrık duruyordu kaportacıya sordum eski sahibi tamponu değiştirmiş ayaklarını takmamışlarhehe
bende haftasonu gideyim bakalım sanayiye de artık çıkmamı tamirmi hangisi daha iyi olacaksa duruma göre onu takayım bari sağlam çıkma orjinal bulursam alabilirim son masrafıda yapayımda birde işletme masrafım kaldı ruhsat masrafı dahada gelmem sanayiye

bende haftasonu gideyim bakalım sanayiye de artık çıkmamı tamirmi hangisi daha iyi olacaksa duruma göre onu takayım bari sağlam çıkma orjinal bulursam alabilirim son masrafıda yapayımda birde işletme masrafım kaldı ruhsat masrafı dahada gelmem sanayiye
Tamponun tek sıkıntısı aşağıya sarkmasıysa değişime gerek yok ayarlanır diyorum ben. Tampon ayağını takarken usta bana tamponu iyice kaldır deyip kendisi sıkmıştı, ayarı var herhalde

Birde çatlak var vurmuştum daha önce
Sanayide tamponcular var abi hem tamponunu ayarlar hem çatlağı tamir eder(palstik kaynağıyla) fazla büyük değilse tabi

Geri