- Konuyu Başlatan
Farların ampülü osram night breaker unlimited arkalar led dipsiz ledlerde yolda gelirse çinden
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Canın sağolsun teşekkür ederimÖzelden bana no yazda kaydedeyim seni lazım olacaksın bana kardeşim sen ledleri de yaparsın sen takalım sislere led hı cree led var takamadık biz ikincisi gelirse biri sana hediyem olacak satmaktan vazgeçtim bekliyorum ne zaman gelir arabayı çok sevmişsin sen
Bahtsız bedeviyi çölde kutup ayıları kovalar...Gergi demiri de çalındı onuda orjinal taktım
Aynen her ne yaptıysam yapınca başına bişi geliyo maşallah diyelim sislerin ledleri nasıl yapıyoruz sıra o a geldimi diğerlerini hallettim ama takmak daha mümkün olmadıO kadar özenme zaten güzel araç hurda haliyle ne araçları tokatlar nazar boncuğu tak göz kalmasın ben ne zaman bakım yapsam bişey olurdu şimdi arka tamponda hafif sürtme var ellemedim bir kaç aydır maşallah sorun yok sende böyle yap pişman olmazsın.. ..
Yok boyaya verdim ya dipsizleri takamadık arabayı cumartesi alacamAmpüller yuvasına sığmadı galiba sis farı girişlerini törpü eğe gibi bişeyle genişletmen lazım ..+ - uçlarınıdamı yapamadın onu anlamadım