Arabamı gören beğenip soruyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan memolikk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Farların ampülü osram night breaker unlimited arkalar led dipsiz ledlerde yolda gelirse çinden

Özelden bana no yazda kaydedeyim seni lazım olacaksın bana kardeşim sen ledleri de yaparsın sen takalım sislere led hı cree led var takamadık biz ikincisi gelirse biri sana hediyem olacak satmaktan vazgeçtim bekliyorum ne zaman gelir arabayı çok sevmişsin sen
Canın sağolsun teşekkür ederim
...

Arabanın güneş yanıkları vardı kapı üstünde ve arka çamurlukta onları boyattım cumartesi alacağım en azından temiz olacak güzel görünsün

O kadar özenme zaten güzel araç hurda haliyle ne araçları tokatlar nazar boncuğu tak göz kalmasın ben ne zaman bakım yapsam bişey olurdu şimdi arka tamponda hafif sürtme var ellemedim bir kaç aydır maşallah sorun yok sende böyle yap pişman olmazsın.. ..

O kadar özenme zaten güzel araç hurda haliyle ne araçları tokatlar nazar boncuğu tak göz kalmasın ben ne zaman bakım yapsam bişey olurdu şimdi arka tamponda hafif sürtme var ellemedim bir kaç aydır maşallah sorun yok sende böyle yap pişman olmazsın.. ..
Aynen her ne yaptıysam yapınca başına bişi geliyo maşallah diyelim sislerin ledleri nasıl yapıyoruz 😀 sıra o a geldimi diğerlerini hallettim ama takmak daha mümkün olmadı

Ampüller yuvasına sığmadı galiba sis farı girişlerini törpü eğe gibi bişeyle genişletmen lazım ..+ - uçlarınıdamı yapamadın onu anlamadım

Ampüller yuvasına sığmadı galiba sis farı girişlerini törpü eğe gibi bişeyle genişletmen lazım ..+ - uçlarınıdamı yapamadın onu anlamadım
Yok boyaya verdim ya dipsizleri takamadık arabayı cumartesi alacam

Sislerin yuvasına girmedi çok büyük sisler

c28fa06011356b36523af023969f69ae.jpg

Benimde başım veletlerle dertte sanki stadyumdur 2 arabanın zor sığdığı aokakta top oynuyorlar ayaklarıda yamuk gülermisin ağlarmısın..
Konu açtım benim terbiyem müsade etmiyor çok kötü şeyler söylemeye rahatlayamadım birileri söylesinde içim rahat etsin bütün veletlerin sülalesinin ruhuna fatiha. ..

Geri