Şöyle aracim olmadı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ya iyide güzel kardeşim doğru diyosun ama şöyle sıkıntı çıkacak diye korkuyorum hepAracınız symbol 2 den daha iyi en son kasayı kullanmadım bilemem ama 2012 symbol olacağına 99 r19 aracım olsun daha iyi 2 sene olacak sadece 7 sene yattığı için 3000 civarı harcadım 2 senedir periyodik bakımdan başka masraf çıkmadı gelde bu aracı sat adama deli derler. ..
Kardeşim nerdeki çıkmacılar bunlar istanbuldamıydın dediğin doğru iyi takip etmişsin pahalıya geldi ama evet sayende satmam çıkmacı bulursam parça benzin kapağı pleksan takmışlar geçen kötü orjinalını kırdılarYaptığınız masraflar bir kerelik ustalık iyiyse en az 5 sene masrafsız binersiniz zaten araç komple yenilendi takip ettiğim kadarıyla biraz şansınız yokmuş ilk arabanız oyuzden dikkat etmemişsiniz alırken ..çıkma yedek parça için pert araç çöplüklerinde istemediğiniz kadar bulabilirsiniz örnwk verwyim dörtlü flaşör, sağ sol cam açma düğmeleri, benzin kapağı çıkma ama çizik dahi yok toplam 10 tl ..sadece cam fitillerini temizinden bulamadım yoksa oda var parça sıkıntısı gerçekten yok ..