Ankarada kadjar alacak olanlar buraya

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan tan06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Mustafa Bey kadjar için ilk yaptığım detaylı incelemede bende aynı şeyi yazdım.. Kaput o kadar ağır ki hanımefendiler kullanacak hem kaldırıp hem çubuğu oradan çıkartıp

takmaları için baya bir güçlü olmaları gerekir :)
Günde 10 kere sol 10 kere de sağ elle kaldırırlarsa iyi kas yaparlar... :)

Mustafa Bey bir de 17 inç jant çok basit görünüyor fotolarda siz nasıl buldunuz?

17leri vasat yapıp amaç 19 sattırmak sanki??
Captur'unda orjinali 16" ülkemize özel ICON donanımda 17" jantla geliyor.
Kadjar'da 17" jant fena durmuyor ve daha konforlu olacağı kesin, 19" jantın üzerindeki 45 yanak lastikler bozuk yollarda aracı yorabilir, araziye ise hiç gelmez ama çok şık durduğu kesin.
Bütün firmalarda bu satış stratejisi var sadece Renault'a has bir durum değil...

Hanımlar kaputu açamaz ki :D

:) Ben bile kaldırırken zorlandım ki çıtı pıtı hanımlar altında kalır valla :)
Kaput ağır lakin çok sağlam bir sac kullanmışlar...
10390962_10153387658657622_1551414329958725753_n.jpg

:) :) :)

Clio 4 üm vardı hiç kaput açmadan 1 yıl tam 19800 km sonra serviste açıldı ,çünkü gerek kalmadı,o eskidendi ,,,ayrıca kadjar yalıtım uğruna çok uğraşmış ve özel dolgular kullanmış bu yüzden biraz ağır
Bütün sıkıntısı bu olsun ,hanımlar bir centilmen bulur,,yada telefonla bi,şekilde hallederler..:)

Yalnız silecekler kaputtan daha sağlam kırılmadıysa tabi :)

Günde 10 kere sol 10 kere de sağ elle kaldırırlarsa iyi kas yaparlar... :)

Ne kaputmus yahu, 4 ay bilemedın 5 ayda bir acacagınız bır kaput ıcın ne kadar yorum oldu, kaputu ya cam suyu eklemek için ya da motoru temzlemek için acacaksınız eskı araba olsa ac kurcala dıyecem ama artık motora servısten kımse ellemıyor kı,onlar dahı kaputa acmıyor bılgısayara baglıyor şu şu var tamam, biz kullanısını, konforunu, özelliklerini yol tutusunu konusalım, mesela ben şerit takıp sistemını cok sevdım, en kucuk serit de sag dogru kaydı arac sag taraftan uyarı verıyor, bunu sevdim, iyi izalasyon yapılmıs clio 4 dekı kadar motor sesı içeriye gelmiyor, cukurlarda darbeyı emişi cok iyi...

Şerit takip büyük şehirlerde adamı fıtık eder.. Kullanan arkadaş 2çgün kapatmış :)

Geri