yanlış anlamayın sözüm size değil usta, ortada markaya karşı haksız bir elştiri var, onun için yazma ihtiyacı duydum. aracı bir kalemde silip atılmasına karşıyım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Araçtan ve Renault'dan anlayan birisi olarak mesnetsiz yorum yaptığımı zannetmiyorum, bu araçta tek hoşuma gitmeyen yer motor kaputunun basit bir çubukla destekleniyor olması...
Haksız eleştirenlere bende kızıyorum ve sırf bu yüzden bugün işimi gücümü bırakıp aracı denemeye gittim, araç bayiye geldiği gün incelemeye gitmiştim, fuarda vip gününde de incelemiştim, gördüğümü bugün deneyerek belgeledim bu araç gerçekten çok iyi ve verilen parayı fazlasıyla hak ediyor...yanlış anlamayın sözüm size değil usta, ortada markaya karşı haksız bir elştiri var, onun için yazma ihtiyacı duydum. aracı bir kalemde silip atılmasına karşıyım.
Bence de çok ilginç ve kaput gerçekten çok ağır, buna en kısa zamanda çözüm bulmaları gerekiyor...Bende captur var
Kadjarın alt segmeni ama onda bile motor kaputu amortismanlı
Bu iş hakikaten ilginç olmuş
göstermiş olduğunuz emeklere için teşekkür ve saygılarımızı sunarız
arkadaşlar mavi ayrı bir güzellik katmış
beyazı da güzel siyahıda araba çok güzel
Haksız eleştirenlere bende kızıyorum ve sırf bu yüzden bugün işimi gücümü bırakıp aracı denemeye gittim, araç bayiye geldiği gün incelemeye gitmiştim, fuarda vip gününde de incelemiştim, gördüğümü bugün deneyerek belgeledim bu araç gerçekten çok iyi ve verilen parayı fazlasıyla hak ediyor...
Bence de çok ilginç ve kaput gerçekten çok ağır, buna en kısa zamanda çözüm bulmaları gerekiyor...