Ankarada kadjar alacak olanlar buraya

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan tan06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
yanlış anlamayın sözüm size değil usta, ortada markaya karşı haksız bir elştiri var, onun için yazma ihtiyacı duydum. aracı bir kalemde silip atılmasına karşıyım.

Araçtan ve Renault'dan anlayan birisi olarak mesnetsiz yorum yaptığımı zannetmiyorum, bu araçta tek hoşuma gitmeyen yer motor kaputunun basit bir çubukla destekleniyor olması...

Bende captur var

Kadjarın alt segmeni ama onda bile motor kaputu amortismanlı

Bu iş hakikaten ilginç olmuş

yanlış anlamayın sözüm size değil usta, ortada markaya karşı haksız bir elştiri var, onun için yazma ihtiyacı duydum. aracı bir kalemde silip atılmasına karşıyım.
Haksız eleştirenlere bende kızıyorum ve sırf bu yüzden bugün işimi gücümü bırakıp aracı denemeye gittim, araç bayiye geldiği gün incelemeye gitmiştim, fuarda vip gününde de incelemiştim, gördüğümü bugün deneyerek belgeledim bu araç gerçekten çok iyi ve verilen parayı fazlasıyla hak ediyor...
Bende captur var

Kadjarın alt segmeni ama onda bile motor kaputu amortismanlı

Bu iş hakikaten ilginç olmuş
Bence de çok ilginç ve kaput gerçekten çok ağır, buna en kısa zamanda çözüm bulmaları gerekiyor...

bakınız ben teknik birisi olarak, yorumda bulunayım, ben sıfırdan birçok çeşit makine üreten bir firmada çalışıyorum. bazı durumlar oluyor ki o amortisi adapte edeceğiniz uygun bir yer olmuyor. dolayısıyla o ekipmanı oraya koyamıyorsunuz. reno yapımcılarının bu detayı göz ardı edeceklerini zannetmiyorum. araç ortak platforma inşa edildiği için QQ olduğu gibi bunda da bu şekilde olmuştur büyük ihtimal. böyle şeyler takılmamak lazım hem kaput kaç sefer kullanılan bişey, bende megane 3 var 3-5 ay kaputu açtığımı hatırlamam.
bu arada şunu da ekleyeyim herkesin dikkat çektiği ön camlarda esnetme durumu da bu teknikte gerçekleşmiş, bende bugün inceledim. cam kavisli olduğu için son noktada çıtayı içe doğru bombe yaptırıyor. herkes bunu hata olarak algılıyor ancak olması gereken bu şekilde, dilerseniz onuda anlatırım fakat fazla uzunca yazarak sizleri sıkmak istemem.

göstermiş olduğunuz emeklere için teşekkür ve saygılarımızı sunarız
arkadaşlar mavi ayrı bir güzellik katmış
beyazı da güzel siyahıda araba çok güzel :):bravo

Rica ederim, burada uzakta olup göremeyenler için saatlerce inceliyorum fotolar çekiyorum bundan hiç bir beklentim yok..

Karşılıksız emek veriyorsun, bu emeğin karşılığında da gereksiz eleştirildiğinde ise insan kırılıyor..

Araç hakkında olumlu yorumlar yapılacağı gibi olumsuz yorumlarda olacak ki araç hakkınca fikir sahibi olacağız..

Olumsuz yorum yazana eleştiriler saygı çerçevesinde olmalı ki kalite korunsun..

Haksız eleştirenlere bende kızıyorum ve sırf bu yüzden bugün işimi gücümü bırakıp aracı denemeye gittim, araç bayiye geldiği gün incelemeye gitmiştim, fuarda vip gününde de incelemiştim, gördüğümü bugün deneyerek belgeledim bu araç gerçekten çok iyi ve verilen parayı fazlasıyla hak ediyor...

Bence de çok ilginç ve kaput gerçekten çok ağır, buna en kısa zamanda çözüm bulmaları gerekiyor...

Hayır araç birde yüksek

Otomobil olsa kaldır kaputu çubuğu tak

Bunda o kadar kolayda olmaz

Kaput sabitleme çubuğu ne kadar abes olmuşsa seçilen yeri de o kadar abes, sol farın iç tarafına denk geliyor, servisteki eleman tamir esnasında elini çok rahat çarpabilir veya kullanıcı motoru temizlerken elini çarpar ve o ağır kaput olası bir kazada kafayı gözü dağıtır...
Cam suyunu tamamlamak isterseniz ön taraftan su takviyesi yapamazsınız illa sağ çamurluk tarafından doldurmanız gerekir...

Sayın Lias 100binlik araçta çubukla kaputu tutturmak çok ilkel..

Bu paralar az uz paralar değil arkadaşlar yapmayın etmeyin.. Bu parayı kazanıp birktirmek için yıllarımızı veriyoruz.. Her sene de araç alamayacağımıza göre

insan almışken ufak tefek eksikliklere takılıyor ister istemez..

Mustafa Bey kadjar için ilk yaptığım detaylı incelemede bende aynı şeyi yazdım.. Kaput o kadar ağır ki hanımefendiler kullanacak hem kaldırıp hem çubuğu oradan çıkartıp

takmaları için baya bir güçlü olmaları gerekir :)

Mustafa Bey bir de 17 inç jant çok basit görünüyor fotolarda siz nasıl buldunuz?

17leri vasat yapıp amaç 19 sattırmak sanki??

Geri