Ankarada kadjar alacak olanlar buraya

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan tan06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Daha 2.mesajınızda tanımadan etmeden aracı almayacağıma karar verip aracı kötülediğim hükmüne kendince varıp bir de üstüne almayacaksan neden kötülüyorsun

biriyle benim iletşimim olmaz . Dolayısıyla üsluptan kaynaklı sorularınızı cevaplamayacağım. Ayrıca ben renoyu kötülüyorsam sizde bu kadar alınıyorsanız ben sizin alıcı değil de

reno satıcısı olduğunuzu hissettirir.

Satıcı değilim. Zaten Renault satıcıları benim gibi ilgili olup, forumlara benim gibi otomobil tartışması yapsa emin olun satışları %20 artar. Genel olarak ilgisizler. Ben mimarım, isterseniz sitemi de yollarım size. Renault ile tek bağım ailemiz için alınan Clio.
Madem öyle siz de bu kadar olumsuz yorum yapınca bende de başka bir firmanın sorumlusu olduğunuz algısı uyandı kusura bakmayın. eminim ki böyle değilsiniz. Ancak ben hala sorumun cevabını bulamadım. 3 tane akrabamı bekletiyorum bu araç için, gerçekten hangi araçlara göre pahallı Kadjar? Konuşalım ki fikir paylaşımı yapalım.

Satıcı değilim. Zaten Renault satıcıları benim gibi ilgili olup, forumlara benim gibi otomobil tartışması yapsa emin olun satışları %20 artar. Genel olarak ilgisizler. Ben mimarım, isterseniz sitemi de yollarım size. Renault ile tek bağım ailemiz için alınan Clio.
Madem öyle siz de bu kadar olumsuz yorum yapınca bende de başka bir firmanın sorumlusu olduğunuz algısı uyandı kusura bakmayın. eminim ki böyle değilsiniz. Ancak ben hala sorumun cevabını bulamadım. 3 tane akrabamı bekletiyorum bu araç için, gerçekten hangi araçlara göre pahallı Kadjar? Konuşalım ki fikir paylaşımı yapalım.

Ankarada resmi bir kurumda yöneticiyim. Ankaradaysanız uygun bir zamanda randevu veririm gelir yerinde görürsünüz..

Burada bütün sorulara cevap verdim ama size cevap yok :)

Bir de az önce QQ kadjar kıyaslamanızı okudum sizde benim 2-3 sayfaönceki kıyas yorumumu

okursanız aslında ikimizin yaptığı incelemenin birbirine ne kadar yakın olduğunu görürsünüz..

İyi geceler..

Son düzenleme:
Hahahah. Bir saygısızlık yaptığımı düşünmüyorum ama neyse. İstanbuldayım, kolay gelsin size. Ben de zamansızlıktan cumartesi deneyeceğim aracı. Bakalım zaman hangimizi haklı çıkaracak :D

Kadjar fiyatı benim için oldukça yüksek ama ucuz araç kalmadı ,tamam vergi yükü çok yüksek ancak kur sabitken bile bu adamlar nasıl olsa satılıyor diye fiyatları sürekli şişiriyolar.Bugün %15 ötv ye sahip ticari araçlar örneğin kangoo bile 50000tl olmuşsa gerisini siz düşünün.

Tiguan içinse kadjar ın touch donanımına yakın tiguan üstelik benzinlisi dizel icon kadjardan pahalıysa kadjar sınıfına göre iyi fiyatla giriş yapıyor.
Tiguan 1.4 TSI 160 PS BlueMotion Technology Tiptr. DSG Sport&Style 37.000 EUR 95.333 TL

Üstelik vw de şu var 1.4 tiguan için metalik boya 1.479Tl -aynı kasaya sahip 2.0 tiguan için 1964 ,cam tavan 1.4 için 3698Tl ,2.0 için 4565Tl .vw 2.0 vergisini opsiyonlara bile ilave etmiş :) Donanım listesine bakarsakta vw nin touch ayarındaki BENZİNLİSİ neredeyse kadjarın 1.5 icon fiyatına..

Örneğiniz çok doğru şu nutella-torku karşılaştırması.Zaten renault bunları yapsa tamamen ithal vw satışlarını baya kırar.İlk giriş için şöyle 2-3 bin daha aşağıya giriş yapsa captur gibi hem kendi reklamı çok olacak hemde vw deki gibi zamlanmadan alalım niyetiyle daha da çok satardı.Yada forumlardan talebin çok olacağını anladıkları için ve kalite algısı için bu fiyatlarla girmişte olabilir ??

Ama kim nederse desin ülkemizde böyle fiyatlara araç alan kişi sayısı çok olduğu için kadjar bu donanım ve fiyatla iyi satar demek ki alım gücü var. QQ dan daha çok ilgi çekecek gibi..Koleos ve Latitude Kore tarafından geliştirilmesi ve tipten kaybediyordu ama renault yeni tasarımcısı ve anlayışıyla çok değişti.Clio 4 le başlayan değişim ve başarı devam eder.Dacia bile şekle girdi :) Yeni laguna 4 veya yeni ismi ne olacaksa ve megane 4 oldukça iddialı girecektir .

Renault marka algısı bundan sonra yukarı gider gibi ,Kadjarda Energy 1.5dci var euro 6 ve yakıt tüketimi çok iddialı.vw bluemotion bile gerçek kullanımda standart dci dan fazla yakıyor ki energy dci ları siz düşünün.

Ankarada en uygun fiyat veren yer neresi acaba bilen arkadaslar yardimci olurlarsa sevinirim

göstermiş olduğunuz emeklere için teşekkür ve saygılarımızı sunarız
arkadaşlar mavi ayrı bir güzellik katmış
beyazı da güzel siyahıda araba çok güzel :):bravo

Sınıfında hem fiyat hem kalite hem konfor hem de yaygın servis ağı avantajıyla en iyisi KADJAR, bugün aracı test ettikten sonra 10 üzerinden 10 verdim...

merhaba arkadaşlar,
Aracı bugün test etme şansım oldu.
Bütün yorum yazan ve bu siteyi takip eden arkadaşlarıma sesleniyorum. aracı gören ve test eden kişilerin yorumları çok farklılık gösteriyor.
Bazılarınız on üzerinden 10 veriyor, bazılarınız hayal kırıklığı vs. gibi ak-kara gibi iki uç noktalarda memnuniyet farkları var.
Şunu belirtmek isterim ki yorum yapacak ve yapan arkadaşların belirli bir kriterleri olması lazım; mesela nesi eksik veya yetersiz neye göre kıyas yapıyorlar.
insanlar kendi zevk ve hayal güçlerine göre mesnetsiz yorumlar yapılıyor gibime geldi,
biraz sonraki yazımda bazı kriterleri yazacağım bunları göz önünde bulundurarak yorum ve izlenimlerini paylaşırsak okuyan kişilere daha fazla verimli şeyler aktarmış oluruz.

merhaba arkadaşlar,
Aracı bugün test etme şansım oldu.
Bütün yorum yazan ve bu siteyi takip eden arkadaşlarıma sesleniyorum. aracı gören ve test eden kişilerin yorumları çok farklılık gösteriyor.
Bazılarınız on üzerinden 10 veriyor, bazılarınız hayal kırıklığı vs. gibi ak-kara gibi iki uç noktalarda memnuniyet farkları var.
Şunu belirtmek isterim ki yorum yapacak ve yapan arkadaşların belirli bir kriterleri olması lazım; mesela nesi eksik veya yetersiz neye göre kıyas yapıyorlar.
insanlar kendi zevk ve hayal güçlerine göre mesnetsiz yorumlar yapılıyor gibime geldi,
biraz sonraki yazımda bazı kriterleri yazacağım bunları göz önünde bulundurarak yorum ve izlenimlerini paylaşırsak okuyan kişilere daha fazla verimli şeyler aktarmış oluruz.
Araçtan ve Renault'dan anlayan birisi olarak mesnetsiz yorum yaptığımı zannetmiyorum, bu araçta tek hoşuma gitmeyen yer motor kaputunun basit bir çubukla destekleniyor olması...

Geri