Ankarada kadjar alacak olanlar buraya

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan tan06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Renault resmi sitesinde fiyatlar yakın zamanda yüklenecek demekki, çalışmalar başlamış
Hehe hele şükür hee bende 2 dk önce gördüm hemen rfc ye geldim :D her gün giriyordum siteye akşama sayfa açılır heralde inş sabırsızlıktan ölüyorum yaw aracı 92 ye bağladık aftaya geliyor bi göremedik gitti hihi qw reno

Ankarada yarın lansmanı yapılacakmış bu da demektir ki yarından itibaren resmi rakamlar netleşecek her kafadan farklı ses çıkmyacaktır...

En beğendiğim renk olan cosma maviyi gördükten sonra artık son inceleme tamamlanacaktır.. Bakalım görsellerindeki gibi en çok yakışan renk o mu!

İnternette arac resimlerini incelerken gordum. Bose ses sistemi vardı aracta. İcon donanımda bose standart mı? Yoksa bu ses sistemi opsiyonlamı satın alınıyor arkadaşlar.

İnternette arac resimlerini incelerken gordum. Bose ses sistemi vardı aracta. İcon donanımda bose standart mı? Yoksa bu ses sistemi opsiyonlamı satın alınıyor arkadaşlar.

Ben 3 tane İCON full +full inceledim üçünde de yoktu.. Opsiyondur..

Rica ederim..

Bugun bayi, temmuzda teslim edilecek araclar %2,5 zamli olacak dedi.

Balikesir akkas gittim aracı inceledim çok beğendim 1.5 touch manuel baktım 1 tane gelmiş satılmış göremedim yarin lansmanı varmış test sürüsü yapabilirsin dediler düz beyaz ek paket yok manuel lansman fiyati 76000 tl 15 gün sonra bu fiyatları bulamazsın dediler touch donanim da özellikleri kısıtlanmis r link ekran varmış dijital gösterge paneli çok güzel olmus siyah renk beyaza göre daha heybetli daha güzel duruyor

Ankarada lansman nerde yapılacak

Geri