Ankarada kadjar alacak olanlar buraya

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan tan06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
icon donanımında elektrikli katlnır aynalar var fakat dediğim gibi QQ gibi kapılar açılıp kapandğında kendi kendini otomatik olarak acıp kapatmıyor illa içeriden dügmeye basıp acacıksınız
50 tl termik modul takariz kapanir sorun degil [emoji4]

o kadar para verip almayı düşündüğümüz araç için böyle basit şeylerin olmaması canımı sıkıyor saçma :)
Evettt bu konuda haklisiniz, ama sunuda ekleyelim o kadar para nin % 40 ötv % 18 kdv toplamda % 58 vergi oduyoruz, bence bizi somuren vergiler, bunlari ciktimiz zaman bu aractan iki tane aliyoruzzz, bu fiyata

Son düzenleme:
Evettt bu konuda haklisiniz, ama sunuda ekleyelim o kadar para nin % 40 ötv % 18 kdv toplamda % 58 vergi oduyoruz, bence bizi somuren vergiler, bunlari ciktimiz zaman bu aractan iki tane aliyoruzzz, bu fiyata
kesinlikle haklısınız ama madem birşey yapacaksın onuda koy yani nolacak :)

arkadaşlar fiyatlar konusunda bayiler çok değişken...tam olarak fiyatlar nedir blen varsa paylaşsın lütfen...bu gün bir bayiyi aradım icon düz vites 1.5 88.ooo tl touch düz vites 1.5 78.000 fiyat verdi. hem de başlangıç fiyatları...bana pahalı geldi :(((

Beyazın geldiğini duyunca atladım bayiye gittim siyah ve beyaz kadjarla tanıştık..

Normalde siyah araba hiç sevmem hiç de terch etmem, ama inanılmaz hoşuma gitti arabaya çok asillik katmış.. Bizim kadjar olmuş Fransız asilzadesi... Kapalı garajı olanlar için iyi bir tercih olur..

Sedefli beyaz 3-4 metre öteden bakıldığında opak renk gibi duruyor ama yanına yaklaşınca sedefli olduğu anlaşılıyor.. Spot ışıklarında bile güzel parılıyordu güneş

ışığında o simli hali can yakar..

Beni benden alan en can alıcı en güzel rengi ise cosmo mavi canlı.. Çizik ve kir göstermeyeceğini

bilsem alacağım tek renk olurdu..

Öncelikle aramıza yeni katılan iki arkadaşımıza hoşgeldiniz diyorum..
İstanbulda bir arkadaş aldı her bayiye 2tane gönderilenlerden birini.. 1.5dci edc icon tüm paketlet dahil 114binlik olanı. 3bayii ile görüşmüş 110bine anlaştı 1000tl kaparo verdi..

Dün benim aldığım fiyatsa 1.5 DCİ manuel İCON + panorama paket (cam tavan ve kendiliğinden kararan iç dikiz aynası 3000tl bu paket) + metalik boya1000tl+ stepne 350
90.300tl Oyak Fiyatı 83bin benim beklentim oyak fiyatı en fazla 80-81 olmalıydı

1.5dci touch manuel + metalik boya+ stepne 79800 oyak indirimli 73.141TL

1.2 turbo Touch manuel+metalik+stepne 67.431 tl

Gürsel Bey yazmıştım sizin için öne alayım..

oyak indirimini herkese yapıyorlarmı acaba...sanırım sadece ordu mensupları için...saygılar

bu fiyatları da daha önce bir arkadaş paylaşmıştı

Touch 1.5 dCi 110 Manuel 75500 TL
Touch 1.5 dCi 110 EDC 85500 TL

Icon 1.2 TB 130 Manuel 82700 TL
Icon 1.5 dCi 110 EDC 92700 TL (Optimum Fiyat)
Icon 1.6 dCi 130 4wd Manuel 94700 TL

Opsiyonlar;
Touch/Macera Paketi: 1200 TL = Tavan Barı+Karartılmış Camlar
Touch/Muson Paketi: 2000 TL = Elektronik Klima + Yağmur Sensörü + Otomatik Yanan Farlar
Icon/Keşif Paketi: 5000 TL = 360 ve Eller Serbest Park sistemi + Kör Nokta Uyarı + Aktif Acil Fren Destek Sistemleri
Icon/Kutup Paketi: 5500 TL = Deri Isıtmalı Koltuklar + Deri Direksiyon Simidi
Icon/Panorama Paketi: 3000 TL = Panoramik Cam Tavan + Kararan Dikiz Aynası
Icon/19" Jant: 2500 TL
Icon/Full led Farlar: 800 TL
Metalik Boya: 1000 TL

oyak indirimini herkese yapıyorlarmı acaba...sanırım sadece ordu mensupları için...saygılar

Evet ordu mensupları için. Tanıdığınız güvenilir biri varsa onun üstüne alıp sonra devri yapılabilir.

Geri