Bayilere giden Arkadaşlar söyleyebilir mi. Net fiyatlar, broşür, test sürüşü vb. gibi şeyler ne zaman netleşecekmiş bilgi verebilecekleriniz var mı?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Evet bu jantlar daha güzel gibi , ikisinide araç üzerinde görmek lazım.
İnceleme yazısı güzel olmuş.Tercih yaparken incelemede yaptığınız gibi arka arkaya test edin o zaman fark çok daha bariz ortaya çıkacaktır.Hatta birkaç kez test edin sizin yazıdan sonra QQ iç mekanlarına baktım buralarda çokça var gerçekten iyi satıyor,QQ iç mekanı havalı duruyor.
En iyisi iki aracı yanyana getirmek ,zor karar.Ama Kadjar far yapısı vs nedeniyle QQ dan biraz daha büyük gibi duruyor.
Bu arada kadjar icon donanımda. Yan aynalar otomatik kapanıyor mu? Yoksa opsiyon mu?
yine QQ de ki gibi illa içeriden düğmeye basmak gerekiyor QQ olduğu gibi anahtar üzerinden aracı acıp kapattıgnız zaman otomatik acılıp kapanmıyor cok basit işleri yapmıyorlar nedense çok sinir bozucu benceBu arada kadjar icon donanımda. Yan aynalar otomatik kapanıyor mu? Yoksa opsiyon mu?
yine QQ de ki gibi illa içeriden düğmeye basmak gerekiyor QQ olduğu gibi anahtar üzerinden aracı acıp kapattıgnız zaman otomatik acılıp kapanmıyor cok basit işleri yapmıyorlar nedense çok sinir bozucu bence
icon donanımında elektrikli katlnır aynalar var fakat dediğim gibi QQ gibi kapılar açılıp kapandğında kendi kendini otomatik olarak acıp kapatmıyor illa içeriden dügmeye basıp acacıksınızİcon donanimda var diye biliyorum ben. Yanlis mi biliyorum yoksa