Ankarada kadjar alacak olanlar buraya

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan tan06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Öncelikle aramıza yeni katılan iki arkadaşımıza hoşgeldiniz diyorum..
İstanbulda bir arkadaş aldı her bayiye 2tane gönderilenlerden birini.. 1.5dci edc icon tüm paketlet dahil 114binlik olanı. 3bayii ile görüşmüş 110bine anlaştı 1000tl kaparo verdi..

Dün benim aldığım fiyatsa 1.5 DCİ manuel İCON + panorama paket (cam tavan ve kendiliğinden kararan iç dikiz aynası 3000tl bu paket) + metalik boya1000tl+ stepne 350
90.300tl Oyak Fiyatı 83bin benim beklentim oyak fiyatı en fazla 80-81 olmalıydı

1.5dci touch manuel + metalik boya+ stepne 79800 oyak indirimli 73.141TL

1.2 turbo Touch manuel+metalik+stepne 67.431 tl

Hoşbulduk. Teşekkür ederim bilgilendirme için. Artık aracın resmen fiyatlarının açıklanmasını bekliyeceğiz. Ozaman düşünceler netleşecektir.

(icon-dizel+otomatik) bu yazdığın aracı en fazla 85bine satarlar. herkes 95-110 arası telaffuz ediyorlar ama bu rakamı verebilecek birisi rav4,vr-v,tiguan alır. rav 4 118bine satıyorlar, hemda araç 2.0 motora sahip. cr-v keza bu fiyatta bu rakamlara satışının çıkacağını sanmıyorum. bu modeller 6 ay sonra yeni motor seçenekleriyle piyasaya girecekler. 100bin civarı fiyat diğerlerinin klasmanına giriyor. zor satar, naçizane fikrim.

Aklın yolu bir. Çoğumuz üç aşağı beş yukarı aynı şeyi düşünüyoruz ..
Ben QQ almaya niyetlenmişken gözü kadjara kayıp bekleyenlerdenim. Çoğu kişi de benim gibi farklı marka almayı düşünürken gözü
kadjara kayanlar kısaca herkes bu aracı almak için bu forumda. Aramızda marka fanı insanların olmaması da ayrı bir objektiflik..

Honda CRV 1.6 dizel otamatik orta sınıf paketi 126bin aynı aracın fulü 147bin bu fiyatlarla çok rakip olmaz..

Toyotanın 1.6dizel olmaması 2.0 motorunda manuel dizel fiyatı 118bin o da belki..

Ama tiguan 1.6 dizelle passata yakın fiyatla satılacağını düşünürsek rekabeti bitirir bence hem şekil hemde marka kalite algısı..

Bakınız ben sıfır kadjar alsam plaka takıp ertesi gün satmaya kalksam en az 7-8bin zararla 1ayda satarım..

Sıfır tiguan alsam ertesi gün satmaya kalksam en az 2bin kar koyarım anında da satarım çünkü millet 3 ay sıra bekliyor olacak :)

Reno fiyatları düşük tutarsak captur satamayız diyor.. Biri Bsınıfı biri C sınıfı.. Kadjarı görüp bayiden çıktıktan sonra captur gördüm olanlar alınmasın ama araba kadjar yanında

oyuncak gibi kalıyor... QQ ye yakın tutarsa bu sefer oturmuş suvda oturmuş marka ve görsellikten dolayı ( bu bana göre size göre kadjar yakışıklıdır saygı duyarım) QQ ile

baş edemez. Özetle reno kendi kaderini kendi çizecek.. Ya akıllı fiyatla girip QQ ile baş edecek ya da ikinci KOLEOS faciası..

Ben şuanda fiyatları bekliyorum.. Ya oyak indirimli 83 e 1.5dci icon cam tavanlı sedefli beyaz alacağım ya da ikinci el 2014 1.5dci cam tavan QQ ciddi kararsızlığa düştüm..

Bir akıl da diyor ki al bir linea 2.el bekle tiguanı :)

Net fiyatları renault sitesinde ne zaman paylaşıcak. Bu konuda bilgisi olan var mı arkadaşlar.

Öncelikle aramıza yeni katılan iki arkadaşımıza hoşgeldiniz diyorum..
İstanbulda bir arkadaş aldı her bayiye 2tane gönderilenlerden birini.. 1.5dci edc icon tüm paketlet dahil 114binlik olanı. 3bayii ile görüşmüş 110bine anlaştı 1000tl kaparo verdi..

Dün benim aldığım fiyatsa 1.5 DCİ manuel İCON + panorama paket (cam tavan ve kendiliğinden kararan iç dikiz aynası 3000tl bu paket) + metalik boya1000tl+ stepne 350
90.300tl Oyak Fiyatı 83bin benim beklentim oyak fiyatı en fazla 80-81 olmalıydı

1.5dci touch manuel + metalik boya+ stepne 79800 oyak indirimli 73.141TL

1.2 turbo Touch manuel+metalik+stepne 67.431 tl
1.2 tce için yazdıgınız fiyat oyak indirimlimi ?

Çıkardığı fiyatlar hep oyak fiyatlarıydı bu da oyak fiyatıdır sanırım ama emin değilim..

qq 1.2 turbonun 69 olduğunu düşünürsek de normal fiyatı olsa gerek..

Biraz önce balikesir akkas oto dan aradilar araç bayiye gelmis liste fiyatı 1.2 touch manuel 70000 tl 1.5 touch manuel 79500 tl

Otomotik 1.5 edc diesel max 85.000 bekliyorum .bu arada Ve le görüştüm tiguan 2016 sonu kasa degistirecekmis..Ford kuga 1.6 dizelle 2016 da gelecek..reno için fırsat Fiyatlar mâkul olursa çok satar.

İnternette yayınlanan fiyat listesini görünce 1.5 touch manuel 75000 tl alınır diye düşünmüştüm şimdi fiyatları görünce oturup biraz daha dusunecegim

Geri