Ankarada kadjar alacak olanlar buraya

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan tan06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kadjar ı beğendim fakat 110 gibi rakamlar yüksek gibi geldiği için Alternatif olarak Rav 4 ü ondan söyledim.Ancak teknolojik oyuncaklar tabikide Kadjar olduğundan gözdemiz RENO ÜZERINE OLACAK.
Benim Anlamadığım şu an verilen fiyatlar Lansman değilmi. Yukarıda arkadaşlar daha ucuz fiyattan satış olacak diyorlar doğrusu nedir acaba.

Lansman liste fiyatı şu an verilenler indirim olacak merak etmeyin,,zaten başka şansı yok...2016 da (hatta bu yil sonu bazilari) muthis secenek motorlu yenilenen SUV lar geliyor.....Ford Kuga ,Tiguan. Başta..

Kadjar ı beğendim fakat 110 gibi rakamlar yüksek gibi geldiği için Alternatif olarak Rav 4 ü ondan söyledim.Ancak teknolojik oyuncaklar tabikide Kadjar olduğundan gözdemiz RENO ÜZERINE OLACAK.
Benim Anlamadığım şu an verilen fiyatlar Lansman değilmi. Yukarıda arkadaşlar daha ucuz fiyattan satış olacak diyorlar doğrusu nedir acaba.

Dün Cihan Renoda benimle ilgilenen hanımefendi de fiyatların daha net olmadığını lansmanda bir kampanya olabileceğini söyledi.

Farklı bir fiyat, ya da metalik farkı alınmaması, ya da cam tavan hediye gibi seçeneklerin olabileceği gibi...

Lansman liste fiyatı şu an verilenler indirim olacak merak etmeyin,,zaten başka şansı yok...2016 da (hatta bu yil sonu bazilari) muthis secenek motorlu yenilenen SUV lar geliyor.....Ford Kuga ,Tiguan. Başta..

Kuganın 1.6 dizel olmaması benzinlinde su gibi içmesinden dolayı ben pek şans vermiyorum ama yeni tiguan hem şekil olarak güzel hem ww kalitesi birde üstünde

1.6 dizelle pazarı alt üst eder, bundan sonra QQ hayatta o rakamları yakalayamaz..

vw fiyat her seferinde artarak devam ediyor.. Arz talep meselesi talep olduğu sürece de adamlar aydan aya zamlı veriyor..

Malum en az 3ay sıra bekleme olayı 2.eli sıfırdan daha pahalı isteyenler var.. WW aldığında satarken zarar ettirmez müthiş bir marka değeri var..

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım.
Fiyatlar konusunda bir görüş bildireyim. sanılan gibi rakamın 110bin olmasına ihtimal vermiyorum. bu rakamı talep ettiklerinde diğer markaların kapsama alanına girdiklerinin farkındadırlar herhalde. tahminin fiyat ibresi 100bin'e vurmayacak diye düşünüyorum.

otomatik 1,5 dci icon 110 beygirlisi artı sedefli beyaz renk 93,000 bin tl, cam tavan 3.000+ full led+360 kamrea+19 inç jant =109,000tl 2000 tl indiriyorlar 107,000tl
bu özellikte bu fiyatın altında olması halinde alınabilirliğini herkes biliyor
ama qqinin fiyatına yakın olması satışları artırır die düşünüyorlar.
ama kalite farklı olduğundan fiyatları biraz daha indirmeliler

Arkadaşlar selam, benimde gönlüm bu araca kaydı.. Ama daha aracı canlı canlı görmedim tabi. 92.700 olan (icon-dizel+otomatik) opsiyonsuz kadjar. Lansman fiyatıtla 87.000 civarına alınır mı sizce. Çünkü çok değişik fiyatlar geziyor ortalıkta... Resmi olarak açıklanmadı diye biliyorum fiyatlar. Allah herkese gönlüne göre versin.

Son düzenleme:
(icon-dizel+otomatik) bu yazdığın aracı en fazla 85bine satarlar. herkes 95-110 arası telaffuz ediyorlar ama bu rakamı verebilecek birisi rav4,vr-v,tiguan alır. rav 4 118bine satıyorlar, hemda araç 2.0 motora sahip. cr-v keza bu fiyatta bu rakamlara satışının çıkacağını sanmıyorum. bu modeller 6 ay sonra yeni motor seçenekleriyle piyasaya girecekler. 100bin civarı fiyat diğerlerinin klasmanına giriyor. zor satar, naçizane fikrim.

Geri