Bugün hoca; sola geç diyince, e oradaki (aracı kastederek) dedim. Hoca da çarpınca durursunuz sorun yok dedi hehe bu sefer ben iyice o araca doğru hızlanınca, e napıyorsunuz dedi? e çarpınca duracağım ya dedim hehe Sanırım sizin bu tezi kavratmaya çalışıyor
Kullandıkça alışıyormuş insan gerçekten, alıştıkça da korku azalıyor, bir de tabii püf noktalarını öğrendikçe. Bilmediği şeyden korkar insan derim ben de hep Trafikte ders almadan önce sağ koltukta bile korkardım ben, kendim kullanabilince, artık sağ koltuğun tadını çıkarmayı da öğrenmiştim
Bugün 2 ders aldım o zaman bu konuda:
1. çarpınca dururum
2. vurunca dururum zabır tutarım
hemen ardından oluşan korku : işte diğerleri böyle düşünüyorsa her an bana çarpabilirler hehe
Her türlü fikre açığım korku yenme konusunda, mesela dar gelen yollarda Onu da diyorum kutularla çalışayım
Dersler iyi geçiyormuş senin
Vurunca durur ok
durunca tutacağın şeyi tekrar bir gözden geçirelim Mesela zabıt daha iyi olur
Bence araba kullanmak bisiklete binmek gibidir. Öğrenir insan zamanla ama ne kadar iyi kullanacağı kabiliyetle ilgilidir.
Korku yenme seansları düzenleriz. Bir iki gazlar 3 5 ayna patlatınca birşeycik kalmaz yada 200 220 ile giderken 2 araba 1 şeridi paylaşınca falan