Fikrinizi değiştirecek bayan şoförlerle karşılaşmanız dileği ile o zaman..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fikrinizi değiştirecek bayan şoförlerle karşılaşmanız dileği ile o zaman..
yeterki oyle bayan soforler olsun ama fikirlerimi değiştiremezler..Serhat 1-2 bayan şoförden makası yerse aklına başına gelir o zaman :aytuğ
Serhat 1-2 bayan şoförden makası yerse aklına başına gelir o zaman :aytuğ
Trafikte bayan sürücü sayısı az olduğu için dikkat çekiyorlar ve hata yaptıkları zaman hemen farkediliyor.
Erkek sürücüler daha fazla hata yapıyor ve agresif araç kullanıyor,kaza oranlarına bakılırsa erkek sürücülerin daha fazla kaza yaptığı görülür.
Kadın sürücüler trafikte daha dikkatliler ve bu yüzden araçlarını daha yavaş ve trafik kurallarına uygun kullanıyorlar...
Benim şahsi görüşüm bayanlar bizden daha fazla kuralcı ve dikkatliler,bu yüzden onlara kötü sürücü demeye hakkımız yok...
WALLA mustafa abi katılmıyorum sana ben.. Sayıları az madem bu kadar Sıkıntı Cok olsalar ne olur ALLAh bilir bu az halleriyle bile Problem oluyorlar Sözüm hepsine değil ama mustafa abi şeriti ortalamıs ayna kullanmayan bürnunun dikine bakana da dikkatli dersen olmaz .... Son yasadıgım olay 60 sn kırmızı 10 sn yesil yanan ısıkda yanan yesilde gecmeyip fazldan 60 sn daha bekleten bi bayan vardı .. ben buna dikkatli diyememTrafikte bayan sürücü sayısı az olduğu için dikkat çekiyorlar ve hata yaptıkları zaman hemen farkediliyor.
Erkek sürücüler daha fazla hata yapıyor ve agresif araç kullanıyor,kaza oranlarına bakılırsa erkek sürücülerin daha fazla kaza yaptığı görülür.
Kadın sürücüler trafikte daha dikkatliler ve bu yüzden araçlarını daha yavaş ve trafik kurallarına uygun kullanıyorlar...
Benim şahsi görüşüm bayanlar bizden daha fazla kuralcı ve dikkatliler,bu yüzden onlara kötü sürücü demeye hakkımız yok...
Kendisiyle trafikte karşılaşmayı ümit ediyorum zaten. Plakanı alayım Serhat.
Konya'da nasıl araç kullanıyorlar bilemiyorum kardeşim,İstanbul trafiğindekiler gayet güzel araç kullanıyor...WALLA mustafa abi katılmıyorum sana ben.. Sayıları az madem bu kadar Sıkıntı Cok olsalar ne olur ALLAh bilir bu az halleriyle bile Problem oluyorlar Sözüm hepsine değil ama mustafa abi şeriti ortalamıs ayna kullanmayan bürnunun dikine bakana da dikkatli dersen olmaz .... Son yasadıgım olay 60 sn kırmızı 10 sn yesil yanan ısıkda yanan yesilde gecmeyip fazldan 60 sn daha bekleten bi bayan vardı .. ben buna dikkatli diyemem