Araç 1.2 benzinli dizel olsa her türlü
nalet olsun 1.2 arabaya bizim rampada kalkana kadar neler çekiyorsun gözünü sevem 1.5 clio
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Araç 1.2 benzinli dizel olsa her türlü
Bütün dizeller aynı değil maalesef,arkadaşımda 2009 Astra dizel var,gaza hafif basarak kaldırmayı denesen bile stop ediyor,gaza kuvvetli basmadan yerinden kıpırdamıyor,aynı rampada ben gaza dokunmadan sadece debriyajla kaldırabiliyorum,dci nin gözünü seveyim...
nalet olsun 1.2 arabaya bizim rampada kalkana kadar neler çekiyorsun gözünü sevem 1.5 clio
Alın bi otomatik sizde kurtulun Clioda kurtulsun şu stop işinden Hocam
Bugün yine hocayla çıkacaktım trafiğe, giderken çözdüm hatayı, hoca da doğruladı Ben düz yolda da çok titretiyordum istop ediyordu, hoca tam kavramaya gelmeden gaz vererek hiç istop etmemeyi öğretmişti, ben de ona takılmışım meğer, yokuşta da hafif daha kavramaya gelmeden gaz veriyormuşum o arada tabii panik kayma yüzünden, debriyajı en üst noktasına kadar titretince çok dik rampada bile mis gibi kalktı vallaRampa yukarı kalkarken ayağınız frende ise çok az bir miktar debriyajdan kaldırarak deneyin hiç geri kaçmadığını göreceksiniz ondan sonra gazla devam edersiniz panik yapmaya gerek yok
Cıkss olmaz Önce en azından bir 5-6 yıl devireyim trafikte inşallah bununla, tecrübeli olayım, ileride inşallah o lüksü de yaşarım, nasıl olsa manuel'i biliyorum güveniyle Daha şurada 3 gün oldu toplam trafiğe çıktığım, idare etsin cliocuk da, ben ona iyi bakacağım sonra
Başarırsınız hocam hemde en güzelinden.
Vurunca dururum inerim aşağı zabıtı tutar devam ederim.
Bu düşünce yapısı kafaya yerleştimi gerisi çok kolay Tüm eksiklikler çekinmekten kaza yapmaktan korkmaktan gelir bence.
Kaza korku yenme konusunda yardımcı olabilirim