motoru nasıl topladın?34ph221.nasıl memnun musun?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
piston sekman attım ust kapak taşlandı şuan sıkıntı yok kullanıyorum içini elektrık aksamını farlarını falan topladım boyaya daha gırmedım kaput üstündeki siyah havalandırma tarzı şeyi söktüm cam kırkoları bozuktu onları aldım taktık şuan gıdış ıyı bi kaç kere işe ( taksim-merter yaptım sıkıntı yok ) biraz hararet yukselerımı dıye korkuyorum ama şuan sıkıntı yok ust kapak baya taşlanmış ya baya kalın sac conta kestırıcem yada motor alıcam ama şuan sıkıntısız guzel kaçıyor 2. viteste bile maşallah patiye kalkıyor ocakta muayene var muayeneye gircez bakalım şimdilik böle içinin falan fotosunu eklerım yakın zamanda denk getırısem komple 1.6 - 1.4 motor atarım sırf makara yapabılmek için bi kaç arabaya araba saymadıklarından öturu tokatlamak içinmotoru nasıl topladın?34ph221.nasıl memnun musun?
daha çok kapsamlı bi deneme yapmadım ama ama 72 km gidiyorum 20 lira attım öle bıraktım sureklı kullanmıyorum projelık gıbı bışey oldu o araç golf var bedne golf 3 turbo dızel onu kullanıyorum satıcam golfu sonra r5 e dönucem geçici bii sure sonra kısmetne demek her zaman bu arada senin araç ne yakıyor?
Flash motoru olmuyor şanzıman farklı 1.6 fairway cuk oturur...biraz modifikasyonla 90bg e kadar çıkar kanımca...