34 pf 221

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 34PF221
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
motoru nasıl topladın?34ph221.nasıl memnun musun?

ne demek her zaman ;) bu arada senin araç ne yakıyor?

motoru nasıl topladın?34ph221.nasıl memnun musun?
piston sekman attım ust kapak taşlandı şuan sıkıntı yok kullanıyorum içini elektrık aksamını farlarını falan topladım boyaya daha gırmedım kaput üstündeki siyah havalandırma tarzı şeyi söktüm cam kırkoları bozuktu onları aldım taktık şuan gıdış ıyı bi kaç kere işe ( taksim-merter yaptım sıkıntı yok ) biraz hararet yukselerımı dıye korkuyorum ama şuan sıkıntı yok ust kapak baya taşlanmış ya baya kalın sac conta kestırıcem yada motor alıcam ama şuan sıkıntısız guzel kaçıyor 2. viteste bile maşallah patiye kalkıyor :D ocakta muayene var muayeneye gircez bakalım şimdilik böle içinin falan fotosunu eklerım yakın zamanda denk getırısem komple 1.6 - 1.4 motor atarım sırf makara yapabılmek için bi kaç arabaya araba saymadıklarından öturu tokatlamak için

Son düzenleme:
ne demek her zaman ;) bu arada senin araç ne yakıyor?
daha çok kapsamlı bi deneme yapmadım ama ama 72 km gidiyorum 20 lira attım öle bıraktım sureklı kullanmıyorum projelık gıbı bışey oldu o araç golf var bedne golf 3 turbo dızel onu kullanıyorum satıcam golfu sonra r5 e dönucem geçici bii sure sonra kısmet

inşallah aracına yaptığın bakımlarıda okudum maşallah :) fotolarınıda bekliyoruz aracın.

beyler merhaba kolay gelsın hepınıze aklıma bışey takldı sıze sorum dedım
benım reno yu oyun için kurcalamk istiyorum ;)
1.6 motorlara bakıyorum sahıbınden.com da 55 hp veriyor kı rezalet
flashı 75 hp veriyor şu sitede flashı 1995 RENAULT 11 Flash | Fabrika Teknik Verileri @ Otokritik.com
90 hp veriyor hangısı dogru ve flash motorunu alsak sanzumanda farklımı ? ve siz hangisini tavsıye edersiniz

16 motorlar 80 beygir yalnışın var renault 9 lar bile 72 hp . renault 5 baccarada 1700 cc flash motoru var .senin motorun plaketini flasha çakar mısın bilmem .şanzımanlar takılıyor ama dişli oranlarını farklıdır nasıl olur bilmem senin şanzıman çok kısa kalabilir .

Flash motoru olmuyor şanzıman farklı 1.6 fairway cuk oturur...biraz modifikasyonla 90bg e kadar çıkar kanımca...

Bence süper bir araç olmaya hazır gibi duruyor

Flash motoru olmuyor şanzıman farklı 1.6 fairway cuk oturur...biraz modifikasyonla 90bg e kadar çıkar kanımca...

biraz modifiye derken kapak taşlama falan mı yoksa başka bi şey mi ?

Geri