34 pf 221

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 34PF221
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
kapak taşlama riskli ama olabilir,headers,performan egzost,karbüratörün ayarıyla oynarsan performanslı olur ancak çok yakar tabi..

bu kadar ugraşmaya dgermı dıye duşunuyorumda aslında deger ama hakkaten çok yakar
motor 1.6 koysam standart özellıklerde kupa hafıf oldugu için çabuk hızlanır iyi gider diye düşünüyorum yanlışmıyım ? bugun de marş otomatıgını degiştiriyom yavaş yavaş dışa başlıyoz :)

1600cc olması aracın kasası hafif olduğu için yürürünü gerçekten ciddi bir şekilde etkiler :) bende düşünüyorum haziran gibi bakalım.

zaman makınasında 1.6 makına var 1 2 3 vites bosa sarıyo tutabilene aşkolsun 1.6 yap sende:eyv

beyler reno 5 ön tampon fiyat nedir aksaray da ve express in tamponu tam oluyormu bılgınız var mı ?

renault exprees tam olmuyor biraz tipsiz hem. aksarayda bulabilirsin. fiyatıda 100 125 civarı diye hatırlıyorum ;)

Araç sanırım roma parkının orda duruyor ?
Orda bir araç var R5de arada sırada görüyorum biri yıkıyor arabayı yanına gidememiştim :)

aynn öle kardeş roma parkında köfte hizmeti veriyor araç şimdilik :)

S.a. beyler hayırlı akşamlar size bişey sorucam bu bizim araçlarda torsiyondan araç yukseltme muhabbetı varmış bılgınız var mı ?

S.a. beyler hayırlı akşamlar size bişey sorucam bu bizim araçlarda torsiyondan araç yukseltme muhabbetı varmış bılgınız var mı ?
Torsiyondan sadece arkası iniyor . Önden yaylarla oynamnız lazım.

Geri