34 pf 221

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 34PF221
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Maşallah eline, emeğine sağlık.:bravo

Maşallah, Allah kazalardan esirgesin.

18084_10153114218468418_6985316224019234896_n.jpg

abi su jantların ebatlarını ve ofsetini sölermsn sürtme falan varmı neden merak ettim biliomusn benmkinde 185 45 15 var 15 jant işte v desen lastik anlamadıgım bişy var arabayı yoruyo sanki akislerimi mahfetti sendede yolda giderken sesler başladımı ama daha yeni takdın bilmiyorum hemen yaparmı anlamıyorum bana bi yardımcı olun çıldırcam akisleri daha yeni degiştim 0

185/65/14 ebatları 9 ofset olması lazım surtme yapıyor çekıçledım çamurlukları boyuyacagım için acımadan çekıçledım bıraz daha cekıçlemem lazım akslarda ne gıbı sıkıntı var yanı ne oluryor aracında

bende şöyle bı sıkıntı var onden bakınca şöfor lastıgı 3 veya 4 cm dışarda duruyor digerine göre bende onu anlayamadım

bende şöyle bı sıkıntı var onden bakınca şöfor lastıgı 3 veya 4 cm dışarda duruyor digerine göre bende onu anlayamadım

Şase ölçümü yaptırdın mı?

yok yaptırmadım nasıl yapılıyor kı ?

abi anlamıyorum bi anlasam garip garip sesler gelio şamzuman mı desem amörtisörmü desem aks mi desem ben bi anlam veremiyorum sanki lastiklerde ses yapıo gibime gelio 15 lerimi kaldırmadı diyorum bazen kafam darma duman son care gidicem rot balanscıya bi bak abi nesi var nesi yok dicem en son aklıma o geldi körükleri rotları belki bi yerinde bişy vardır (bazen o kadar sinir oluyorum ki tekmeliye tekmeliye parçalıcam yaptırmadım yeri kalmadı gözüm gibi bakıyorum )

Akslardan ses gelse saga yada sola cevirdigin zaman gaz verince tak tak diye vurr duz giderken ugultu geliyosa tekerlek bilyalarinda geliyordur sesin turu ve nezaman geldigini anlat

abi 4 teker bilyasınıda orjinali ile degiştik ben rota gidicem baksınlar belki amortisörler körükler ne bilim baksınlar bi

Geri