34 pf 221

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 34PF221
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
işte bizde bu yüzden burdayız ömer :) hoşgeldin aramıza kendini üye tanımları bölümünden tanıtırsan daha memnun kalırız.
bende r5 var sahibindede ilanım var düzceden ama aracımı sattım gibi birşey hayırlısı artık sahibindende var ordan bakabilirsin ;)

işte bizde bu yüzden burdayız ömer :) hoşgeldin aramıza kendini üye tanımları bölümünden tanıtırsan daha memnun kalırız.bende r5 var sahibindede ilanım var düzceden ama aracımı sattım gibi birşey hayırlısı artık sahibindende var ordan bakabilirsin ;)
Hoşbulduk. Oradan tanıtırım kendimi.
icon6.png

Sende benim gibi alıp toplayacaksın belli Allah yardımcımız olsun .

Tamponlar orjinal olsun. Motoru sana bırakıyorum :)

öncelikle aramıza hoş geldin usta ben bu aracı biliyorum üsküdardan alınmış bir araç fiyatınıda biliyorum ben gitim baktın bu araba bu arabanın işi çok allah sna kolaylık versin bende yeni bir r5 aldım yeşil 41 plaklı bende topluyorum yavaş yavaş eğer istersen beraber hareket edersek dha iyi olur numarnı bna özel msj gönderirisen sevinirim

hayırlı olsun allah kaza bela vermesin....

Beyler herkeze merhaba tekrar tekrar konu açmak istemedım şu ankı lpg benzın fark etmez ne tur yakıt kullanıyorsanız belırterek güncel yakıt tüketiminizi aktabılırmısınız ?

beyler noldu aracını kullanan mı hıç yok yoksa yakıt tuketımınımi saklıyonuz ?

hocam ben lpgde kullanıyorum aracımı 550 km 90tlye gidiyorum :) şehir dışı.
şehir içide 20tlye 90-110 km arasında.

hocam ben lpgde kullanıyorum aracımı 550 km 90tlye gidiyorum :) şehir dışı.
şehir içide 20tlye 90-110 km arasında.
Eyw can saolll bi tek sen kaale aldın beni ;)

Geri