34 pf 221

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 34PF221
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bu aracı canlı olarak görmüştüm yakından inceledim baya işi var gibi kolay gelsin şimdiden.Evet aklına takılan her konuda yardımcı olurum hatta takıldıklarında yardımcı olabildiysem ne mutlu bana. aracın tamponlarını hemen aksaraydan temin edip değiştirmelisin motoruda zaten hallettinmi sonrası gelir zevkine göre orjinal bir şekilde toplarsan çokta güzel olur. hayırlı olsun bu arada aracın. buluşmayada bekliyoruz.
saol teşekkurler araca motor arıyorum komple kaldırıp yenı takıcam esı motoruda parça parça veya butun satıcam arayıştayım bakalım hayırlısı neyse o olsun yetışırse aracım gelmek tanışmak çok isterım saolun

saol teşekkurler araca motor arıyorum komple kaldırıp yenı takıcam esı motoruda parça parça veya butun satıcam arayıştayım bakalım hayırlısı neyse o olsun yetışırse aracım gelmek tanışmak çok isterım saolun
Hafta sonları müsaitsen görüşebiliriz mini buluşma tarzı :eyv http://www.renaultfanclub.com/r-5-club/32343-r5-artik-cok-oluyoruz.html

ben bı hafta cumartessı ızınlı oluyorum bır hafta pazar denk getırıp önceden anlaşıp yapalırız zevkle zannedersem ist.dasın linke baktım guzel olmuş denk gelmış 5 r5 :) allahın ıznıyle ufaklıgı tamamlarsam on numara olur bnm için de
​Her zaman:eyv

yeni motor alırken eski motoru vereyim takas yapayım diye konuş bu şekildede elinden çıkarabilirsin ;) zaten motoru satan adam senin motorunu takasa sayabilir

yeni motor alırken eski motoru vereyim takas yapayım diye konuş bu şekildede elinden çıkarabilirsin ;) zaten motoru satan adam senin motorunu takasa sayabilir

can bi motor buldum bakalım r5 den sökucez onuda çalışır vazıyette gitmeden adama teklıf edıcem ama alıcanı zannetmıyorum olmadı forumdan sahıbınden falan koyarım bırıne ıllakı bışeyı lazım olur

Selamınaleyküm öncelikle , kardeş broadway motoru tak herkesde var , parçasıda çok bulunur.Aracın dış görünüş güzel ama orjinal sade hali çok güzel duruyor bana kalsa elindem geldiği kadar orjinal yaparım.Modifiye keyfe göredir. Herkesin modifiye anlayışı farklıdır.Banada lazım bir r 5 satmak istersen veya satmayı düşünen varsa alabilirim.Alıcağım araç 1400 motor olucak .pas çürük v.s. olmıycak.

Selamınaleyküm öncelikle , kardeş broadway motoru tak herkesde var , parçasıda çok bulunur.Aracın dış görünüş güzel ama orjinal sade hali çok güzel duruyor bana kalsa elindem geldiği kadar orjinal yaparım.Modifiye keyfe göredir. Herkesin modifiye anlayışı farklıdır.Banada lazım bir r 5 satmak istersen veya satmayı düşünen varsa alabilirim.Alıcağım araç 1400 motor olucak .pas çürük v.s. olmıycak.

eyw. kardeş saol fıkrın için elimizden geldıgınce yapmaya çalışıcaz yenı üysein geliba kendını tanıtsan daha ii olurda isminle hitap ederdık aracımı satmayı duşunmuyorum ama satan arkadaşlar sana kendı veya tandıgı araçları önerır alınabılecek r5 lerede bakabılırsın iyi forumlar

bu aracı orjinaline döndürmek zor bence modifiye yönünde hareket edilmesi gerekir dış kısmındaki orjinal parçaların 2. ellerini bulmak zor bulunsada çok para daha ucuz yollu modifiye edilince kendini gösterir,özellikle jant,marşpiyer ve spoiler üçlüsü ve arkayı basmak gibi...

bu aracı orjinaline döndürmek zor bence modifiye yönünde hareket edilmesi gerekir dış kısmındaki orjinal parçaların 2. ellerini bulmak zor bulunsada çok para daha ucuz yollu modifiye edilince kendini gösterir,özellikle jant,marşpiyer ve spoiler üçlüsü ve arkayı basmak gibi...

Tercih meselesi.Modifiye araçlar kişinin tercihine göre değişebilir parçalardan ibarettir.Benim görüşüm bu yönde.Ama bu araba için modifiye olabilir,tamamen araç sahibinin keyfine kalmıştır.Adım ömer yeni üyeyim bu araçlara çok merakım var.Burası tam bir bilgi cenneti diğer forum sitelerinde bunun gibi bilgilere ulaşmak zor.

Geri