34 pf 221

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 34PF221
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Plakaya göre İstanbul'dasınız sanırım , İstanbul'da istediğin Renaultun istediğin motorunu koyarsınız arabaya...
Hurda Renault 19 alıp direk 1.6e motor at

ama önce ;
Ön Arka Tampon ve panjur bulmak lazım .
Daha sonra
Kaputtaki zımbırtıdan
Kapılarda ki şeritlerden .
Kurtul..!
Sonra zımba gibi R-5 in olur . Boyası idare eder , tamponlardan dolayı kötü duruyor araba .

hayırlı olsun, kolay gelsin..

selam ben kaan bu sitedeki nickim gemsazr9. dün tel ile konuşmuştuk. cancoloz ve sitedeki 5 ler burda yardımcı olurlar keşke başlığı parantez için renault 5 yazsaymışın öyle daha bakan olur

hayırlı olsun allah kolaylık versin baya uğraştıracak

Plakaya göre İstanbul'dasınız sanırım , İstanbul'da istediğin Renaultun istediğin motorunu koyarsınız arabaya...
Hurda Renault 19 alıp direk 1.6e motor at

ama önce ;
Ön Arka Tampon ve panjur bulmak lazım .
Daha sonra
Kaputtaki zımbırtıdan
Kapılarda ki şeritlerden .
Kurtul..!
Sonra zımba gibi R-5 in olur . Boyası idare eder , tamponlardan dolayı kötü duruyor araba .

panjur var kaput ustunu halledıcem tamponları bişekle sokmaya çalışıcam ;) kaportayı boyayı komple yenilicem kapı iç döşemelerini içten fiberle saglamlaştırıp dıştan 3m karbon fiber yapmayı duşunuyorum döşemelerim deri onlara dokunmıcam jantlarım sac jant iice zımpara falan yapıp beyaz boya ve vernık atmayı duşunuyorum
ama bunlkardan önce hiç bişeye elımı surmeden arabanın motorunu halletmem lazım dedım gıbı araç motoruna 1250 falan istedıler bordway motoruna pahalı geldı bana başka yerde yarım motor buldum kapaksız 400 lira 400 e de kapak buldum ama bu sefer elektronık ateşleme falan ugraşmak gerecek uygun bulsam komple motor almak ıstıyoruma am çok pahalı gelıyor bu yuzden 1.4 reno piston kiti alıp yapmayı duşunuyorum candan hbr beklıyorum bide 1.4 silindir kpagı alıp motoru toplayıp aracın kaporta boyasına girişicem .

Tampon ve panjuru sıfırla bence çok ta pahalı değiller arabayo o derece farkettirir :eyv

​zamanla olacaktır hepsi kolay gelsin :eyv

Aramıza hoşgeldin aracı görüntüsüne göre baya ucuza almışsındır dış görüntüsünde değişiklikler yaparsan çok güzel olur..Marşpiyer takıp aracı biraz düşür..örnek..cancaloz niickli canın arabası...

Hayırlı olsun kolay gelsin. Bayağı işi var anlaşılan :)

Bu aracı canlı olarak görmüştüm yakından inceledim baya işi var gibi kolay gelsin şimdiden.Evet aklına takılan her konuda yardımcı olurum hatta takıldıklarında yardımcı olabildiysem ne mutlu bana. aracın tamponlarını hemen aksaraydan temin edip değiştirmelisin motoruda zaten hallettinmi sonrası gelir zevkine göre orjinal bir şekilde toplarsan çokta güzel olur. hayırlı olsun bu arada aracın. buluşmayada bekliyoruz.

Geri