22 Nisan Pazar - Çorlu Buluşması (piknik organizasyonu)

kim mındar olmasını istiyor deniz ?, bence siz kendinizi mındarlığa hazırlamışsınızki yapılan şakaları ciddiye alıyorsunuz..
Yorumum Tony için değildi abi yanlış anlaşılmasın. Şaka olduğunu düşündüm aksini düşünmedim.
Her sayfada en az 1 yağmur yorumu var dikkat ederseniz. Herbiri benim moralimi bozmaya yetiyor bu buluşmanın olması için uğraş veren arkadaşlarımında öyledir eminim. Ben morallerin yüksek tutulması, bu buluşmanın gerçekleşmesi için uğraş veriyorum hepsi bu.

Geçen buluşmadada çok gelmek istedim hep bir terslik çıkıp yalan oldu bu seferde katılmak istiyorum.. Kısmetse Babamla geliceğiz oraya belki annem ve kardeşimde gelebilir son güne kadar kesin birşey söyleyemiyorum malesef..
Cuma akşamı yada cumartesi sabahı kesin bilgi verbilirsen çok sevinirim :)

- Şu Yağmur Muhabbeti Artık Kapansın Cumartesi Günü Herşey Belli Olacak Bu Buluşma İçin Çok Uzun Zamandır Uğraşılıyor.Ben 3 Gündür Evde Yatıyorum Bugün Sırf Buluşma İçin gittim İğne Oldum Antibiyotik Vs Alıyorum Her Durumda Orda Olmak İçin Ama Umutsuz Olanları Görünce Üzülüyorum...

- Şu Yağmur Muhabbeti Artık Kapansın Cumartesi Günü Herşey Belli Olacak Bu Buluşma İçin Çok Uzun Zamandır Uğraşılıyor.Ben 3 Gündür Evde Yatıyorum Bugün Sırf Buluşma İçin gittim İğne Oldum Antibiyotik Vs Alıyorum Her Durumda Orda Olmak İçin Ama Umutsuz Olanları Görünce Üzülüyorum...

fazla ciddiye almışsın buluşmayaı hehe hehe ,alt tarafı buluşma yırtmana gerek yok kendini hehe.özel birşey değil rfc için sıradan bir olay hehe

pazar yatmada diğer günler yatki sağlığına kavuşup gelesin :D

aynen cenker evde yat zaten her bulusmada son dakka bahenen cayman olur normal karsılıyorum artık nede olsa SLC nin kankisisin:aytuğ

Geri