22 Nisan Pazar - Çorlu Buluşması (piknik organizasyonu)

hava güzel olacak moral bozmaya gerek yok ertelenicek kadar bir durum olacağını zannetmiyorum Deniz bu arada benim +2 yi +1 e düşür kardeşim pazar günü 2 kişi geliyorum :eyv

- Güncellingospecs qw

herkes havadan nem kapıyor 4 ten sonra kimseyi bulabilcenmi bakalım:D
benim için kar yagsada farketmez kendimi bu haftaya ayarladım her harukalda gelirim

Hacı abi bi zahmet beklersiniz yav gelen sıradan biri değil PULAT yani :aytuğ

herkes havadan nem kapıyor 4 ten sonra kimseyi bulabilcenmi bakalım:D
benim için kar yagsada farketmez kendimi bu haftaya ayarladım her harukalda gelirim
Teşekkürler Aytuğ abi gelmeyenlerin çok şey kaçıracağı kesin. Böyle bir piknik organizasyonu böyle bir toplulukla her zaman, herkese kısmet olmaz :)

hava güzel olacak moral bozmaya gerek yok ertelenicek kadar bir durum olacağını zannetmiyorum Deniz bu arada benim +2 yi +1 e düşür kardeşim pazar günü 2 kişi geliyorum :eyv
Bencede güzel olucak, Pazar günü için tüm hava tahminleri onu gösteriyor. İstanbul'la - Çorlu karıştırılmasın. İstanbulda fırtına ve şiddetli yağmur varken Çorlu'da güneşten öte birşey yoktu resmini de bizzat çektim koydum ama malesef ciddiye alınmadım.
ÇORLU İçin 5 Günlük Hava Tahmini - Meteoroloji Genel Müdürlüğü

Son düzenleme:
- Havalar Güzel Gidiyor Bizde Umutluyuz qw

Yağmur yağar buluşma mındar olur... :D

tamamdır Savaş :eyv

Yağmurda yağsa oradayım inşallah,mangalımızı yakarız ızgaralarımızı yer döneriz,-5 derecede tipi altında Abant'da mangal yaktık yağmurdanmı korkacağız...

Yağmurda yağsa oradayım inşallah,mangalımızı yakarız ızgaralarımızı yer döneriz,-5 derecede tipi altında Abant'da mangal yaktık yağmurdanmı korkacağız...

- Doğru Söze Ne Hacet :)
Bu Mangal Her Daim Yapılacak qw

Geri