16 Eki 2011 #501 CanCaloz Can ALBAYRAK, Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 10 Eki 2010 Mesajlar 1,699 Tepkime puanı 0 Puanları 0 gerçekten çok güzel bir günmüş keşke gelebilseydim bende gelirdim ..
16 Eki 2011 #502 dniz Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 10 Şub 2011 Mesajlar 896 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 33 CenKeRS' Alıntı: Orda Astracı komple Kaldırıma Çıakrttı Atlattı ARabaıyı Halil Abide Mi Vurdu ? Genişletmek için tıkla ... Altını vurdu ama amacını anlamadık nereye gitmek istediğini
CenKeRS' Alıntı: Orda Astracı komple Kaldırıma Çıakrttı Atlattı ARabaıyı Halil Abide Mi Vurdu ? Genişletmek için tıkla ... Altını vurdu ama amacını anlamadık nereye gitmek istediğini
18 Eki 2011 #503 erdinc34iDE Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 9 Ağu 2011 Mesajlar 397 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 36 Ben gelemedim malum sebebimden ötürü ama bütün araçlara maşallah güzel kareler olmuş güzel bir gün geçirmişsiniz kısmet bir sonraki buluşmaya artık
Ben gelemedim malum sebebimden ötürü ama bütün araçlara maşallah güzel kareler olmuş güzel bir gün geçirmişsiniz kısmet bir sonraki buluşmaya artık